Invitație la comemorarea fondatorului PNL, I.C. Brătianu, trimisă presei cu două ore înainte de eveniment

# Iani, iar faci nani? Cu tot partidul?...

Degringolada prin care trec partidele din Argeș în acest ajun electoral este una de tot râsul. Politicienii sunt total depășiți, unii chiar și-au închis telefoanele mobile. Alții se duc la partid să facă crize de nervi.
Ei bine, alții, cum este cazul șefilor PNL Argeș, se duc la partid să nu facă nimic. Și, fiind ei așa de ocupați cu nimicul, uită, câteodată, ”nimicuri” de toată jena. Cum ar fi insignifianta comemorare a unuia din fondatorii PNL, I.C. Brătianu. Peneliștii – varianta upgrade 2016 – s-au trezit, pe la amiezi, că ar fi bine să pună, și ei, de o comemorare, acolo. Așa că, după orele 14, onor presa din Argeș s-a trezit cu o ditamai invitația la eveniment. Eveniment programat la orele... 16.30, aceeași zi.
Pe cuvânt de jurnalist, PSD a pierdut o mare oportunitate. Aceștia ar fi trebuit să îl comemoreze ei pe marele om politic, chiar în casa de la Ștefănești. Asta da, palmă. Dintr-o asemenea lovitură, aproape că s-ar fi trezit și Iani din nani. Noroc că nici la PSD nu era nimeni treaz, că de, ăla care nu prea dormea e la Colibași... S.V.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea