Cornel Ionică este susținut puternic de Liviu Dragnea, președintele PSD, în cursa electorală pentru Primăria Pitești

# Liviu Dragnea: Pe Tudorel Pendiuc îl știu de 20 de ani, este prietenul meu, dar aici este vorba de altceva, despre politică...

Chiar dacă organizația județeană a PSD Argeș nu s-a bucurat de nicio  prezență marcantă a liderilor de la centu atunci când și-au lansat candidații, iată că, săptămâna trecută, membrii PSD s-au bucurat de prezența președintelui  Liviu Dragnea, care și-a petrucut două zile la noi în județ. Ajuns joi după amiază în Pitești, președintele PSD, Liviu Dragnea, a ținut o conferință de presă în care a reconfirmat susținerea atât a sa personală, cât și a întregului partid a candidaturii lui Cornel Ionică la Primăria Pitești.

„Cornel Constantin Ionică este candidatul PSD la Primăria Pitești. Îl susțin, îl susținem și va câstiga alegerile pentru a continua proiectele. Ionică și organizația PSD au toate condițiile să câștige. Eu cred că Ionică va fi primarul Piteștiului și va fi susținut puternic de partid.
Pe Tudorel Pendiuc îl știu de 20 de ani, este prietenul meu, dar aici este vorba de altceva, despre politică, și Cornel Constantin Ionică este susținut de mine și de partid pentru funcția de primar al municipiului Pitești.”

”Acest lucru mă onorează și, dacă mai era nevoie, mă motivează în plus”

Cornel Ionică: ,,Mulțumesc președintelui PSD, domnului Liviu Dragnea, pentru încrederea pe care mi-o acordă și pentru modul transparent și direct în care domnia sa a vorbit, în această seară, despre candidatura mea pentru funcția de viitor primar al Piteștiului. Acest lucru mă onorează și, dacă mai era nevoie, mă motivează în plus. În cadrul întâlnirii cu conducerea Organizației Județene a PSD Argeș, alături de colegii mei din Organizația Municipală Pitești, mi-am asumat această candidatură, conștient fiind că urmează o confruntare grea din punct de vedere electoral, cea mai serioasă din cariera mea politică de până acum. Contez pe sprijinul colegilor, pe susținerea dumneavoastră și am convingerea că doar împreună vom găsi cele mai bune soluții pentru orașul nostru. Odată cu această candidatură, pot spune că, în mod simbolic, am semnat în alb un contract social cu cetățenii din Pitești pe care îi voi reprezenta, contract care va conține două componente importante: angajamentul de integritate și continuarea programului de dezvoltare al comunității”
Lucian Gherguș

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea