Viceprimarul Cornel Ionică: ,,Ne-am jucat cu libertatea!”

Fără discuție, municipiul Pitești s-a dezvoltat cel mai mult în acest ultim mandat. Fie că vorbim de Parcul Lunca Argeșului, fie că vorbim de Pasajul Podul Viilor, sau de proiectul de regenerare urbană, care, lăsând răutățile la o parte, a adus îmbunătățiri considerabile municipiului Pitești, atât peisagistice, cât și de utilitate publică, toate acestea s-au realizat în acest ultim mandat.
Însă, realizarea  acestora au adus și mari bătăi de cap ediliilor, care, iată, acum recunosc prin ce au trecut. După cum bine știm, majoritatea acestor proiecte  s-au finalizat în ultimii ani, când viceprimarul Cornel Ionică conducea administrația locală. Au fost proiecte de mare anvergură, care au adus în Pitești sute de milioane de euro și pe care riscam să-i dăm din bugetul local dacă acestea nu se desfășurau conform graficului de lucrări sau dacă existau alte probleme, așa cum s-a întâmplat în alte orașe sau cum s-a întâmplat și cu Consiliul Județean Argeș, care a înapoiat sume de bani considerabile Uniunii Europene.   Chiar dacă au existat unele întârzieri cu construcția Pasajului Podul Viilor sau cu realizarea proiectului de regenerare urbană, municipalitatea s-a încadrat la termen cu finalizarea acestora și iată că acum suntem printre singurele municipii din țară care au finalizat toate proiectele pe fonduri europene la termen.
”Spunea un distins candidat: «Cine spune că în Pitești nu s-a făcut nimic, dă dovadă de autism». Mi-a plăcut mult ce a spus acel candidat. Eu nu dau numele nimănui.
Cel mai bun mandat a fost mandatul acesta. Nu că a fost cineva la butoane sau cineva a fost sau nu a fost. Nu vorbim de lucrurile acestea. S-au cheltuit cei mai mulți bani posibili. S-au realizat cele mai multe proiecte, nu le mai enumăr pentru că le știți. Toate acestea s-au realizat cu alți bani, decât cei din buget pe care nu-i aveam niciodată ca să realizăm aceste proiecte, proiecte pentru care s-au depus eforturi importante.
Ne-am jucat cu libertatea. O spun și pe asta, pentru că dacă nu respecți proiectul în totalitate ești luat la întrebări. Ai greșit, plătești. Toți ne-am ferit să greșim. Nu ne-a imputat până acum nimeni absolut nimic. Ne-am ferit de lucrul acesta și a fost important.
Mai avem un proiect și facem Crucea mare și le-am încheiat pe toate”, ne-a declarat viceprimarul Cornel Ionică.
Lucian Gherguș

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea