”Am venit să îi susțin pe Cătălin Bulf și echipa PMP Argeș la alegerile locale!”

# Președintele Traian Băsescu, în vizită la Pitești

Fostul președinte al țării, Traian Băsescu, a efectuat o vizită în Pitești în calitate de președinte al Partidului Mișcarea Populară. Prin venirea sa în județul nostru, Băsescu a vrut să reconfirme sprijinul necondiționat pe care îl acordă lui Cătălin Bulf și echipei sale la alegerile din 5 iunie. Traian Băsescu a făcut câteva referiri și la Tudor Pendiuc, pe care îl cunoaște de pe vremea când primarul Piteștiului era membru PD, partid condus chiar de el.

„Cu toată simpatia pe care am avut-o odată pentru Pendiuc, Cătălin Bulf este omul nou în politică”

Traian Băsescu a susținut o conferință de presă la sediul PMP Argeș, subliniind încă de la început scopul prezenței sale în orașul nostru: „Am venit să susțin pe Cătălin Bulf la Primăria Pitești, și echipa pe care o are. Este a patra oară când mă întâlnesc cu el, și țin să precizez că nu avem alt tip de relații, decât politice. Este un candidat care nu a mai făcut politică, nepătat, aș putea spune omul nou în politică. Este nevoie de schimbare, de apariția unei noi clase politice.”
Întrebat despre cum vede candidatura lui Tudor Pendiuc, al cărui proces (Publitrans) nu s-a finalizat, Traian Băsescu a declarat: „Cu toată simpatia pe care am avut-o odată pentru Pendiuc, Cătălin Bulf este omul nou în politică. Cred că oamenii politici asupra cărora planează o suspiciune de ordin legal ar trebui să aibă o decență pe care să și-o impună și până nu-și rezolvă problemele, să nu mai candideze. Și, apoi, orice manual de management spune că după opt ani de funcții înalte administrative, nu mai poți da randament. ”

„Am fost cu câțiva ani mai vizionar decât restul clasei politice”

Traian Băsescu a vorbit și despre ambițiile personale pe care le mai are în politică, explicând astfel de ce nu s-a retras după terminarea mandatului de președinte al țării:”Încă de la început mi-am ostilizat toată clasa politică. Am fost mai vizionar decât restul clasei politice, am fost primul care a vorbit despre respectarea drepturilor omului. O să vedeți că peste 10 ani și PSD, și PNL vor vorbi despre drepturile omului. Personal, nu mai am ambiții, am luat prin vot tot ce se putea: parlamentar, primar, președinte de țară. Dar, am o datorie morală să continui ceea ce am început, schimbarea clasei politice. Acest lucru nu va fi însă posibil, decât cu votul românilor, care afirmă că vor altceva. Sper ca pe 5 iunie aceste afirmații să fie și puse în practică. Aștept toți băsiștii la vot, și pe toți cei care doresc un nou om politic!”
Carmen Buliga

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea