Declarații la vot

# Cornel Ionică: ”Am votat cu speranța de bine pentru piteșteni, cu gânduri bune. Să fim aproape de piteșteni până la capăt!”

Viceprimarul Cornel Ionică, de această dată candidat al PSD la Primăria Piteşti, a sosit la secția de vot încă de dimineață, fiind, așa cum îl cunoaștem cu toții, un matinal.

Acesta a declarat: “Doamne ajută! Am votat cu speranța de bine pentru piteșteni, cu gânduri bune şi să fim aproape de piteșteni până la capăt. Promitem un oraș frumos, un oraș în plină dezvoltare. Rugăm piteștenii să vină la vot în număr cât mai mare. De votul lor depinde viitorul orașului.”

Primarul Ion Georgescu: „Am votat pentru continuitate“

Primarul oraşului Mioveni, Ion Georgescu, a votat în jurul orei 12:15, la secţia de votare nr.157, unde este arondat.
Ion Georgescu a venit la vot alături de familia sa, dar şi de o parte a susţinătorii săi: Şerban Valeca, Dan Manu şi Nicolae Velcea.
După vot, Ion Georgescu a declarat: „Am votat pentru continuitate şi pentru ceea ce îşi doresc cetaţenii oraşului în următorii patru ani.
Privesc cu încredere ziua de astăzi şi că lucrurile vor fi aşa cum trebuie pentru acest oraş.

Mircea Andrei: ”Am votat pentru schimbare!”

Candidatul Partidului pentru Argeș și Muscel la Primăria Pitești, a votat, duminică la prânz, la Biblioteca Județeană ”Diniu Golescu”: „Am votat pentru schimbare și pentru aducerea orașului în rândul orașelor civilizate. Oamenii trebuie să iasă la vot, pentru că fără prezența dânșilor la vot nu se va întâmpla nimic. Vor rămâne lucrurile așa cum sunt.”

Prefectul Cristian Soare: ”Succes tuturor candidaţilor la Primărie, la Consiliul Local şi la Consiliul Judeţean!”

Prefectul Cristian Soare a fost unul din primii lideri ai judeţului Argeș care au votat. La ora 8.30, acesta, împreună cu soţia, a mers la secţia 42 de vot, la Şcoala numărul 10 din Piteşti unde au votat. Prefectul a ţinut să trasmită şi un mesaj argeşenilor: „Vreau să urez succes tuturor candidaţilor la Primărie, la Consiliul Local şi la Consiliul Judeţean. Vreau să vă spun că cei implicaţi în organizarea alegerilor îşi fac treaba aşa cum trebuie.” a declarat Cristian Soare înainte de a intra în secţia de vot.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea