După o luptă incredibilă cu Tudor Pendiuc, Cornel Ionică este noul primar al Municipiului Pitești!

Electoratul Piteștiului a decis: Cornel Ionică este cel care, pentru următorii patru ani, va decide cu privire la destinul capitalei de județ. Și a decis bine, s-ar putea spune, dacă ne gândim la dosarul penal al fostului edil, dosar care, într-un viitor mai mult sau mai puțin apropiat, îi va aduce, acestuia, o condamnare.
O luptă grea, însă elegantă. Cornel Ionică nu l-a atacat pe cel cu care a lucrat, ani de zile, în Primăria Pitești. Și asta în avantajul candidaților de dreapta, care nu s-au sfiit să lovească, din orice poziție, în cei doi.

Cornel Ionică a avut de luptat și cu un alt mare dușman: confuzia. Pentru că, deși presa a vuit arătând cine este candidatul PSD-ului, o parte a electoratului, în special cel de vârsta a treia, a trăit cu convingerea că Tudor Pendiuc este, în continuare, cel susținut de PSD.
Electoratul din Pitești a dat dovadă de înțelepciune, evitând complicațiile ce s-ar fi născut prin realegerea lui Tudor Pendiuc în funcția de primar, acesta având numeroase interdicții de a lua legătura, prin prisma dosarului penal, cu mulți colegi din primărie.
Cornel Ionică: ”Am muncit mult în această campanie electorală, pentru că a trebuit să acopăr și sarcinile ce îmi reveneau la primărie. A fost o campanie cu atacuri murdare din partea unor contracandidați, însă piteștenii au votat în cunoștință de cauză. Este un mandat care mă onorează, dar care, totodată, mă și obligă. Voi încerca să mă achit cât mai bine cu putință. Mulțumesc tuturor!”
Lucian Gherguș

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea