Palatul Copiilor și Primăria Pitești, un parteneriat dedicat copiilor

Copilăria, vârsta de aur a ființei umane, e timpul fericirii depline și al visurilor înalte și fără hotar.
1 Iunie nu a fost deloc o zi oarecare în Centrul orașului nostru. Palatul Copiilor Pitești a sărbătorit Ziua Internațională a Copilului organizând o activitate de amploare intitulată  ”Copilăria, inima tuturor vârstelor”, desfășurată în parteneriat cu Primăria Municipiului Pitești – un parteneriat de tradiție pentru cele două instituții.

Piața Primăriei s-a umplut de copii bucuroși și gălăgioși

Beneficiarii direcți și indirecți ai acestui proiect au fost elevii  înscriși la cercurile din Palatul Copiilor, cadrele didactice care îndrumă activitățile specifice, dar și toți cei care au participat sau au asistat la periplul educativ, plin de veselie, joc, muzică și culoare, desfășurat în Piața Primăriei.
Dintre activitățile cele mai importante, susținute cu acest prilej de către elevii și cadrele didactice din Palatul Copiilor Pitești, amintim: un spectacol deosebit muzical-coregrafic, activități recreative - desene pe asfalt, demonstrații de aeromodele și automodele, competiție de minitenis etc.
Piața Primăriei s-a umplut de copii bucuroși și gălăgioși, care zâmbeau fericiți că au petrecut câteva ore într-un mod atât de plăcut, alături de prieteni, de profesori, de părinți și bunici. Spectatorii au aplaudat din toată inima fiecare moment artistic susținut cu patos pe scenă de elevii Palatului, acești copii pasionați de activitățile lor extrașcolare în care îmbină educația și instrucția cu un timp liber de calitate.
La finalul programului, toți copiii au primit din partea Primăriei Municipiului Pitești câte un cadou ”dulce”, care i-a binedispus pe micuți și i-a făcut să uite că afară erau aproape 30 de grade Celsius.
Palatul Copiilor Pitești le urează încă o dată tuturor copiilor un vesel ”La mulți ani!” și îi așteaptă cu drag ca din toamnă să se înscrie iar la activitățile extrașcolare gratuite oferite de instituția noastră.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea