Aici sunt banii dumneavoastră! Mulți! Loc de joacă „plantat”, la Bradu, în mijlocul câmpului

# Băncile și balansoarele nu se văd din bălării

A rămas celebru, în toată țara, cazul primarului din Bihor care a făcut, pe fonduri europene, un teren de fotbal în pantă. Investiția a primit, în 2008, toate aprobările necesare, și a demarat în trombă, deși unghiul de înclinație era unul destul de serios. Miliarde de lei au fost băgate în teren și tribune, deși cei din satul de lângă stadion nu erau, încă, racordați la rețeaua electrică. Culmea însă! Oamenii l-au votat în 2012, din nou, pe același primar microbist...
Ei bine, iată că și mai aproape de noi, se întâmplă! La Bradu, avem un mare și minunat parc... în mijlocul câmpului! Investiția e greu de observat chiar de la mică distanță, din cauza bălăriilor care, pe alocuri, concurează cu gardul împrejmuitor.

Miliarde lăsate în paragină

Este clar că parcul cu pricina a costat miliarde multe, sau, poate, zeci de miliarde de lei vechi. Suprafața alocată este una demnă de remarcat. Au fost plantați zeci de arbori și arbuști ornamentali, dintre care cei mai scumpi au fost, cu siguranță, brazii. Aceștia însă, din nefericire și din lipsă de îngrijire, în cea mai mare parte, s-au uscat. Prin nisipul de sub leagăne și balansoare, cresc bălării înalte de un metru. Băncile sunt ocupate în întregime, însă nu de bunici fericiți, ci de aceleași bălării. Locul de picnic este devastat. Coșurile de gunoi nu au fost golite, toaleta ecologică este îngrozitoare.
Surprinzător, corpurile de iluminat, moderne, cu celule fotovoltaice, nu au fost nici furate, nici vandalizate. Poate chiar merg noaptea, pentru ca orice curios să poată vedea ”minunea”. Pe marginea parcului, pârâul, gândit să aducă răcoare și frumusețe, este invadat de papură deasă și alte bălării, prin care își fac veacul câțiva șerpi.
Pe scurt, un loc în care NU îți poți aduce copilul. Oricum, se vede clar că nu pentru asta a fost gândit parcul. Este destul de de parte de zonele aglomerate ale comunei. Parcul este pe un câmp, și numai gardul îl delimitează de restul sălbăticiei. Aici sunt banii dumneavoastră! Banii ARUNCAȚI DE DUMN EAVOASTRĂ!!! A.S.

Click AICI pentru a vizualiza imagini din parc

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea