Concurs de educație ecologică la Palatul Copiilor Pitești

La Palatul Copiilor Pitești a avut loc, pe 08 iunie  2016, evaluarea lucrărilor înscrise la Concursul Regional de educație ecologică ,,ECO KIDS”, ediția 2016, cuprins în CAERI al MENCȘ, sub sloganul: „Ocrotim Planeta Viitorului Nostru”.
Concursul are ca scop educarea ecologică a tinerei generaţii, pentru conservarea mediului natural, ocrotirea planetei şi formarea responsabilităţii sociale faţă de colectivitatea în care trăim.
Organizatorii concursului au fost Palatul Copiilor Pitești (prof. Daniela Georgescu), Școala Gimnazială ,,Mircea Eliade’’ Pitești (prof. Iolanda Badea), în parteneriat cu Inspectoratul Școlar al Județului Argeș-prof. Simona Teodorescu, prof. Adrian Hernest.
Au participat elevii din ciclurile primar, gimnazial și liceal, din școli, licee dar și din palate și cluburi ale copiilor,  coordonați de cadre didactice din următoarele județe: Argeș,  Vâlcea, Iași, Mureș, Constanța și Municipiul București.
Concursul  pentru elevi s-a desfășurat pe două secțiuni: o secțiune de mediu-proiecte ecologice și referate științifice și o secțiune de  artă vizuală. Lucrările au fost bine documentate și realizate,  au  impresionat și încântat juriul, elevii fiind  răsplătiți cu premiile I, II, III și mențiuni. De asemenea, a existat și o sesiune de comunicări științifice pentru cadrele didactice.
Au participat profesori de specialități diferite, cu referate de actualitate.  Cu cele mai bune lucrări s-a  realizat   o  frumoasă expoziție în holul Palatului Copiilor Pitești.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea