Dan Stroe, noul primar al comunei Bradu: ”Nu vreau să mai fim împărțiți în două tabere”

”Sunt născut și crescut în Bradu. Sunt un om normal ca și dumneavoastră, cu un serviciu obișnuit. Nu am firme, nu am interese ascunse, nu am probleme cu legea, nu am cu ce să fiu șantajat. Sunt unul dintre voi. Haideți să construim împreună o comunitate mai bună și mai cinstită pentru noi și copiii noștri. Să le demonstrăm că se poate și prin corectitudine!” – așa a început, cu un îndemn, campania electorală a celui ce avea să producă una din uriașele surprize electorale. Dan Stroe l-a bătut pe primarul în funcție, Florin Frătică, deși cel din urmă nu a precupețit niciun efort pentru a rămâne la primărie. Oamenii, însă, vor lucruri pe față, vor transparență. Și au ales asta!
# În primul rând, câteva cuvinte de prezentare. Cine sunteți, unde ați mai lucrat?
- Mă numesc Dan Stroe, sunt născut și crescut în comuna Bradu. Am 46 de ani, sunt căsătorit și am un băiat de 21 de ani. În trecut, am lucrat la Arpechim, Oltchim, iar până în prezent am lucrat la Administratia Bazinală de Apă Argeș Vedea, în funcția de economist în cadrul Serviciului de Achiziții.
# Cum ați reușit să înfrângeți pe cineva ce părea de neînfrânt, pe Florin Frătică?
- Am reușit făcând o campanie constructivă, corectă, bazată pe munca în echipă. Am avut lângă mine oameni care într-adevăr au crezut în mine si în proiectul meu, oameni cinstiți, familiști, care nu au probleme cu legea. Pe parcursul campaniei electorale am mers împreună din poartă în poartă, am stat de vorba cu fiecare cetățean în parte, am ascultat problemele tuturor, am explicat ce se putea face în folosul comunității cu bugetul pe care îl avem, ne-am notat propunerile venite din partea oamenilor. Așadar, aceasta a fost modalitatea prin care am câștigat alegerile: comunicarea cu electoratul. Consider că am reușit să comunic cel mai bine cu brădenii și astfel am obținut votul majorității. În această campanie electorală am avut avantajul unei echipe frumoase, care mi-a fost alături în permanență și care s-a mărit prin brădenii ce i-am întalnit pe perioada campaniei, oameni care și-au dorit o schimbare benefică a localității.
# Ați mers, în perioada de campanie electorală, din casă în casă. Cive v-a fost alături, dintre personalitățile partidului?
- În campania electorală am avut alături de mine întreaga conducere a PSD Argeș, iar pe această cale vreau să le mulțumesc pentru încrederea pe care mi-au acordat-o.
# Comuna Bradu este vestită pentru problemele de fond funciar. Credeți că veți reuși să le puneți la punct?
- Această problemă va fi rezolvată prin colaborarea cu un avocat care va reprezenta Primăria Bradu in fata instanțelor de judecată, precum și prin constituirea unei comisii de fond funciar care va avea rolul de a verifica cererile depuse de cetățeni urmând a se finaliza întocmirea planurilor parcelare pe întreaga suprafață de teren ce aparține comunei Bradu și a se stabili suprafețele de teren care sunt în plus, pentru a fi puse în posesie persoanele îndreptățite.
# Un mesaj pentru brădeni
- Vreau să le mulțumesc celor ce mi-au acordat încrederea, dar îi asigur și pe cei ce nu m-au votat că voi fi primarul tuturor. Nu vreau să mai fim împărțiți în două tabere, a sosit vremea să fim uniți, să nu ne mai fie teamă să spunem ceea ce gândim. Vom fi o adevărată echipă, echipa comunei Bradu! A.S.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea