Creații vestimentare pictate, la Biblioteca Județeană Argeș

Expoziția-concurs de design vestimentar, desfășurată sub genericul ”Moda – între clasic și neconvențional”, și-a desemnat miercuri, 8 iunie, câștigătorii. Organizată de Școala Populară de Arte și Meserii din Pitești, în holul central al Bibliotecii Județene Argeș, ediția din acest an, a patra, s-a conformat unei teme pe cât de generoase, pe atât de sofisticate - ”Creația vestimentară pictată”.
Peste 20 de participanți, coordonați de prof. Stela Lucici – doi dintre ei, elevi ai Colegiului Tehnic ”Armand Călinescu” - au reușit nu doar să atragă atenția privitorilor, ci chiar să stârnească, în modul cel mai natural cu putință, dorința. De a vedea de aproape, de a pipăi, de a avea, de a purta rochiile, fustele, bluzele, accesoriile pictate.
Juratele, artiste și profesoare cu experiență – Elena Zavulovici și Anca Giura – au decis podiumul. Pe treapta cea mai înaltă, a urcat Costel Feraru. Premiul al doilea l-au împărțit Bianca Dragne și Cristina Lițescu. Premiul al treilea i-a revenit Laurei Dolofan. Mențiuni au primit Cristina Ghiță, Daniela Marfon, Raluca Neagoe, Doina Panaete și Florina Tigmeanu. Diplomele au fost înmânate, în aplauzele generale, de directoarea Școlii Populare de Arte și Meserii, prof. Gabirela Pendiuc.
Denisa Popescu

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea