Festivalul de Teatru ,,Ludicus”- Mioveni - ediţia a XIV-a

Devenit o manifestare de referinţă naţională, Festivalul de Teatru ”Ludicus” a ajuns la cea de a XIV-a ediţie. Sub organizarea Consiliul Local Mioveni, a Primăriei Mioveni şi a Centrul Cultural Mioveni, festivalul se va desfăşura în perioada 7-9 octombrie 2016 şi va fi găzduit de către sala de spectacole a Centrului Cultural.

Cui se adresează festivalul

Festivalul se desfăşoară în regim de concurs şi se adresează tuturor copiilor cu vârste cuprinse între 10 și 18 ani. Acesta este structurat pe două secţiuni şi categorii de vârstă:
- Interpretare individuală/ spectacol gimnaziu (10 – 14 ani)
- Interpretare individuală/ spectacol liceeni (14 – 18 ani)

Cine se poate înscrie

Orice instituţie (şcoală, palat al copiilor, şcoală populară de arte sau orice instituţie care are ca scop educaţia alternativă prin arte) se poate înscrie cu mai multe spectacole, dar în festival va fi selectat unul singur.
Orice instituţie (şcoală, palat al copiilor, şcoală populară de arte sau orice instituţie care are ca scop educaţia alternativă prin arte) se poate înscrie cu oricâte interpretări individuale, iar în festival vor fi acceptate maxim 2 interpretări.

Înscrierile

Pentru a putea participa la preselecția festivalului, toate trupele sunt obligate să trimită organizatorilor următoarele:
Fișa de înscriere:
O filmare relevantă din spectacol, cu apariția tuturor personajelor, de minimum 10 minute si/sau o filmare relevantă a interpretării individuale;

Perioada de înscriere

1 iulie ora 08:00 – 18 septembrie 2016 ora 23:59.
Fișele primite după această data nu se vor mai lua în considerare.
Fișa de înscriere, împreună cu celelalte materiale, vor fi trimise pe adresa de e-mail Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza sau pe un site de transfer.
Trupele care nu vor trimite filmări nu vor putea participa la preselecţie.

Preselecția

Preselecţia se va realiza de către un juriu profesionist. Juriul de preselecție va fi anunțat după data închiderii înscrierilor. Data finală de anunțare a trupelor participante va fi 23 septembrie 2016. Deciziile juriului de preselecție nu pot fi contestate.

Desfășurarea festivalului

Toate trupele selectate pentru a participa la festival, au obligația de a trimite toate datele cerute de organizator pâna cel târziu 30 septembrie 2016.
Toate trupele vor ajunge la Mioveni vineri, 07 octombrie 2016 până cel târziu ora 12:00 la internatul Grupului Școlar de Construcții Mașini Mioveni, unde îi va aștepta un reprezentant al organizatorului pentru a fi cazați.
La ora 15:00 va avea loc deschiderea oficială a festivalului, urmată de secţiunea interpretare individuală.
Organizatorii asigură cazarea și masa pe toată durata festivalului. Transportul va fi asigurat de fiecare trupă participantă.

Juriul

Juriul ediției din 2016 a Festivalului de Teatru Ludicus va fi alcătuit din profesioniști în domeniul teatral şi de reprezentanţii participanţilor. Acesta va decide premiile pe care le vor acorda trupelor, iar decizia lor nu poate fi contestată.
Regulamentul oficial şi fişa de înscriere pot fi descărcate de pe site-ul Centrului Cultural Mioveni (www.centrulculturalmioveni.ro) şi de pe pagina oficială de Facebook (www.facebook.com/CENTRUL-CULTURAL-MIOVENI)

Pentru mai multe relații:
Iulia Nedelcu, Director Interimar Centrul Cultural Mioveni – 0730/444767
Mihai Savu, Director Artistic – 0721/528758

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea