Narcis Sofianu - lăsat, ca Predoiu, singur după alegeri

# Fostul lider al PNL Pitești a încercat să explice (și să-și explice) rezultatul slab de duminica trecută # Sofianu: ”E vorba inclusiv de oameni care sunt vicepreşedinţi la PNL Piteşti, și care, de când sunt eu preşedinte, n-au venit la nicio şedinţă”

Narcis Sofianu a comentat, în cadrul unei conferinţe de presă ținute săptămâna trecută, înaintea demisiei, rezultatul alegerilor pentru Primăria Piteşti. Acesta s-a arătat dezamăgit de procentele obținute, însă a arătat, oarecum cu subiect și predicat, ceea ce déjà se cam știa: că liberalii nu sunt uniți, în cuget și-n simțiri, ca pesediștii. Mai mult sunt uniți în nesimțiri, cum a lăsat să se înțeleagă Sofianu.

Sofianu, lăsat singur, ca Predoiu, în sediul partidului

Unitatea clamată mult zilele trecute, mai ales de liderul Iani Popa, nu s-a văzut deloc la prima conferință de presă organizată după dezastrul de la Pitești și după semi-dezastrul (a se citi, la PNL Argeș, succes) din județ. Sofianu a apărut singur, lăsându-l pe Iani cu unitatea în mână, și a răspuns întrebărilor venite de la jurnaliști.
Sofianu a  dezvăluit faptul că o parte din colegii săi au sabotat activitatea organizaţiei, nu doar prin neprezentarea la vot, ci şi prin unele acţiuni. „E vorba inclusiv de oameni care sunt vicepreşedinţi la PNL Piteşti, de când sunt eu preşedinte şi care n-au venit la nicio şedinţă. E vorba inclusiv de o colegă, cu funcție, pe care n-a văzut-o nimeni pe aici, dar care mi-a spus că vine, dar stă pe afară…Ne pare rău că avem rezultatele acestea slabe. Speram într-o prezenţă mai mare în Consiliul Local.”
Narcis Sofianu a  recunoscut că Andrei Gerea, până mai ieri membru al aceluiași partid, i-a mâncat din voturi. Propriu-zis, din voturile candidaților de dreapta, printer care și domnia sa:
”Trebuie să recunoaştem şi meritele candidaturii dlui.  Andrei Gerea, care a avut o notoritate mult mai bună ca a mea, ca şi candidat pe filonul liberal şi care a obţinut un rezultat bun pentru ALDE raportat la nivel naţional”, a spus preşedintele PNL Piteşti.
Liberalul și-a exprimat și dorința de a realiza o analiză a implicării fiecărui membru al organizației municipale, pentru a se vedea cât a muncit fiecare. Nu a mai fost cazul, Sofianu a fost… sinucis, în urma ședinței de plâns și de râs a celor din biroul oval al partidului, aceștia acuzându-l că el este vinovat de virgula din scorul mic, la nivel de județ, al PNL.
A.S.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea