PNL Argeș a găsit vinovatul pentru rezultatele slabe din județ. Vinovatul suprem este Narcis Sofianu!

# Penibil, de trei ori penibil!  S-a găsit măseaua cariată a gurii albe, liberale. Și a fost extrasă!

Ședință penibilă a liberalilor argeșeni, la fel de penibilă cum a fost și campania electorală dusă de liderii organizației. Aceștia, după ce au făcut eforturi majore să se trezească, timp de o lună, cea de campanie - fără rezultate favorabile însă - acum au făcut niște ochi mari, cu care caută, desigur, vinovații. Deocamdată, a fost găsit șeful de la Pitești, candidatul la Primărie al partidului, Narcis Sofianu. Concluzia trasă de șefi a fost că ”Rezultatele la nivel județean au fost puternic influențate de procentul foarte slab obtinut la Pitești”. Senatorul Iani Popa chiar a reușit să declare o aberație politică la fel de mare ca funcția pe care o deține, aceea de lider al senatorilor liberali: ”Toţi trebuie să înţeleagă că aşa nu mai ţine! Dacă e să judecăm cinstit, suntem pe plus: am pornit de la 19 primării şi acum avem 24, deci înregistrăm un plus de 5! Rezultatele catastrofale de la Piteşti, unde am obţinut numai 14%, ne-au tras în jos...” - adică, mai pe românește, stăm bine, dar nu prea din cauza Piteștiului…

Alo, domnu` Popa, vedeți că ați pierdut Câmpulungul, Curtea de Argeș și Ștefăneștiul!

Sunt frumos, deștept și știu mai multe limbi străine. Dar am rămas repetent… Cam așa sună comunicatul trimis presei de biroul PNL Argeș. Prin canalizarea criticilor către rezultatul obținut la Pitești, se încearcă punerea batistei pe țambal referitor la pierderile mari, reale, electorale ale acestei campanii. S-au dus, pe drumul politic fără întoarcere, primăriile Câmpulung, Curtea de Argeș și Ștefănești, primării cu tradiție liberală, primării importante. În cele trei locații au câștigat, de la PSD, candidați despre care nu se poate spune, de bine, mare lucru. Aici, Campania dusă de PNL a fost una penibilă, rahitică, somnolentă. Iată însă ce s-a decis în ședința de analiză a alegerilor de săptămâna trecută:
Dizolvarea CLEX Pitești și a BPL Pitești;
Depunerea mandatului de președinte a domnului Narcis Sofianu;
Completarea structurilor județene de conducere CJEX Argeș și BPT Argeș;
Măsuri organizatorice pentru pregătirea alegerilor parlamentare.
Sincer, domnilor, la pocneala asta politică nu mai achiesează nimeni. Cum să fie vinovat Sofianu că nu a câștigat Piteștiul, care nu a fost niciodată al liberalilor? Cum să te lauzi că ai luat mai multe primării, cinci primării de comune mici, când ai pierdut trei orașe? Câți electori, ca număr, ați câștigat odată cu ”victoria” din cele cinci comune în plus? De fapt, câți ați pierdut, pierzând cele trei orașe? Sofianu este vinovat de scorul acesta la nivel de județ? Doamne, cât ne credeți de proști!?!?!?

Senatorul Iani Popa, arbitru la propriul meci

După ce a făcut nimicul praf, senatorul Popa (foto) a trecut la analiza situației. Și a concluzionat că unii nu au alergat deloc iar unii nu au alergat cât alții. Că așa nu se mai poate. Că e nevoie de tăiat în carne vie și că, pentru domnia sa, ar fi fost mult mai bine dacă rămânea lider de grup parlamentar acolo, la București, pe asfalt, unde nu se tocesc pantofii de firmă. Probabil discursul său a stârnit lacrimi sincere la admiratorii de serviciu ai sediului de partid, aceștia sărind să aprobe, ba chiar să aplaude. Cine e vinovat de rezultatele slabe la București? Gorghiu și Blaga? Noooo!... Dar în Argeș? Popa și Bica? Aș! Vinovat e Sofianu, că a stricat media întregii clase politice liberale. Ce contează, acum, că șeful PNL Argeș va merge spre vila din Ștefănești numai pe teren pesedist? Ce contează că, tot la Ștefănești, prin fața Vilei Florica, pe lângă Jenica, au defilat, pe jos, toți pesediștii posibili, în susținerea unui candidat care, iată, s-a născut ca un crin din ceva? Ce contează că, prin fața aceleiași Vile Florica, liberalii au trecut la fel de des cum trece dracu prin mirosul de tămâie? Jos Sofianu, singura măsea stricată a gurii liberale albe și strălucitoare.
Comunicatul trimis presei de liberali se încheie apoteotic:
”În finalul ședinței, atât Președintele Organizației PNL Argeș Senator Ion Popa, cât și primarii partidului… și ceilalți membri CJEX au făcut apel la colaborare și unitate în partid.”
Jos Sofianu!...S.V.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea