Handicapul moral al autorităților: Poliția a luat locul handicapațiilor

# „Puterea exemplului nu este doar o formă de educație, ci este SINGURA” - Albert Einstein

Poliția Română este acea autoritate a Statului Român care veghează respectarea legilor. De cele mai multe ori ne întâlnim cu reprezentanți ai acestei instituții pe străzi, acolo unde de multe ori fac exces de zel, dovadă fiind multitudinea proceselor pierdute ale acestei instituții.
Sigur, nu este bine să generalizăm, dar iată că mai sunt și reprezentanți ai acestei autorități a statului care nu fac cinste funcției pe care o ocupă.
Îmi aduc aminte de cazul din Târgoviște, ”minune” care s-a petrecut la începutul lunii martie, anul curent, în care principalii protagoniști erau inspectorii antifraudă care, aflați în misiune, au parcat pe un loc destinat persoanelor cu handicap.
Atunci, poliția, imediat s-a sesizat și a sancționat acel inspector aflat în operațiunea Venus ce viza evaziunea fiscală din comerțul cu flori.
Însă nu am văzut aceeași vigilență, din partea polițiștilor, și la Pitești, săptămâna trecută, în ziua de miecuri, când o mașină a poliției era parcată pe locul destinat persoanelor cu handicap, în fața Spitalului de Pediatrie.
Iată că puterea exmplului la aceste autorități lipsește cu desăvârșire, ba mai mult am putea constata chiar un handicap moral al acestor reprezentanți ai Poliției Române.
Lucian Gherguș


Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea