Afacerea lui Tămagă junior din centrul orașului, executată silit pentru o datorie de 18.000 de euro

# Executorul cere, pe spațiul din centru al fiului senatorului PSD, 1.396.000 lei + TVA

Afacerile senatorului PSD Constantin Tămagă au fost și sunt înfloritoare. Senatorul argeșean are un venit serios, alcătuit din indemnizația de parlamentar, la care se adaugă pensia. Deasemenea, conturile lui Constantin Tămagă sunt mai pline ca niciodată, acesta lichidând, recent, afacerea din agricultură din sud, de la Mozăceni. Numai din vânzarea utilajelor, senatorul PSD a încasat cam 10 miliarde de lei vechi, din care aproape opt miliarde de lei vechi au ajuns, bine-mersi, în conturi la două bănci.
Nu la fel de bine merg lucrurile pentru fiul său, Traian Tămagă. Acesta a cam intrat în datorii, drept pentru care un executor i-a scos, recent, la licitație, spațiul comercial din centrul orașului, din Piața Vasile Milea. Imobilul, în suprafață utilă de 340 m.p., a fost evaluat la 1.396.000 lei + TVA, acesta fiind în proprietatea firmei pe care o deține Tămagă junior, S.C. ROM CONSTRUCT METAL S.R.L.
Culmea, executarea silită a fost declanșată pentru o datorie foarte mică raportată la bunul executat, datoria fiind de numai 79.600 lei, adică aproximativ 17.000 euro. Data fixată pentru prima licitație este 15 iulie, dată până la care debitorul își poate recupera imobilul dacă plătește datoria. Datorie la care deja se adaugă și ”modesta” sumă de 7.300 lei, reprezentând cheltuieli de executare.
Laurențiu Stoica

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea