Noul primar al Piteștiului promite transparență maximă în desfășurarea activității

# Cornel Ionică: ”Va fi o transparență, cel puțin, la fel cum a fost în ultimul an și jumătate”

Proaspăt ales în funcția de primar al Piteștiului, Cornel Ionică, la prima sa întâlnire cu presa, a confirmat încă o dată transparența decizională de care a dat dovadă, cel puțin de când conduce Primăria Pitești, din ultimul an și jumătate.
Ca și principale obiective pentru municipiu, Ionică are în vedere infrastructura și locurile de parcare, acestea fiind primordiale în perioada următoare.
Totodată, noul primar votat de piteșteni a mai precizat că vrea să lucreze cu toată lumea și nu dorește ca în primărie să facă politică. Chiar dacă are majoritate în Consiliul Local, Ionică spune că va lua în considerare și părerile celorlalți consilieri locali de la alte partide și, mai ales, va lua în considerare și propunerile cetățenilor care știu cel mai bine situația locului respectiv.
”Spațiile de parcare sunt o prioritate maximă și infrastructura, de asemenea. În orice oraș din țară, din lume, infrastructura este primordială. De ea depinde dezvoltarea orașului.
Eu sper că așa cum au declarat toți candidații, și cei care au reușit și cei care nu au reușit, că se vor ține de cuvânt și că doresc binele orașului și vor conlucra pentru dezvoltarea acestuia. Sper ca în această sală să nu se facă politică. Am evitat tot timpul să facem acest lucru aici, în primărie. Chiar dacă noi suntem majoritari, vom colabora cu toată lumea. Ca și până acum, ideile fiecăruia, chiar și de la cetățeni, vor fi amplu discutate, iar cele mai bune vor fi puse în practică.
Va fi o transparență, cel puțin la fel cum a fost în ultimul an și jumătate. Toate hârtiile au fost puse în fața presei și în fața Consiliului Local. Dacă știți că s-a ascuns măcar un rând, vă rog să spuneți. A fost o deschidere maximă și va rămâne la fel. Este calea cea mai bună și pentru oraș”, a spus Cornel Ionică, noul primar la Municipiului Pitești. L.G.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea