Tânărul primar al comunei Hârsești a depus jurământul

# Ionel Moloiu: ”Muncim, începând din acest moment. Oamenii au nevoie, aici, de buni gospodari”

Săptămâna trecută s-a constituit noul Consiliu Local Hârsești și, ulterior, tânărul primar, Ionel Moloiu, a jurat pentru a doua dată că va munci, timp de patru ani, pentru ridicarea comunei sale și a cetățenilor pe care îi reprezintă.
”Muncim, începând din acest moment. Oamenii au nevoie, aici, de buni gospodari. S-a văzut și în mandatul trecut că nu am stat degeaba, am accesat fonduri europene, am asfaltat drumuri, am construit poduri, am adus apă în casele oamenilor. Oamenii au arătat că sunt mulțumiți de felul în care s-a făcut treabă aici, în primărie, votându-ne, din nou, în proporție covârșitoare, atât pe mine cât și pe restul echipei. Sunt multe de terminat, sunt multe de început. Trebuie să facem canalizare în comună, să modernizăm școlile și instituțiile de sănătate, să construim terenuri unde copiii și tinerii să facă sport. Și le vom face!”, a declarat, în exclusivitate pentru ATITUDINE IN ARGEȘ, primarul Ionel Moloiu.
Acesta a ales să meargă în echipă, la fel ca și în mandatul trecut, avându-l alături, ca viceprimar, pe Marian Turcea. L.S.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea