Laurențiu Micu, primarul comunei Săpata: ”A fost o campanie electorală murdară. Oamenii nu vor însă înjurături, vor asfalt, apă, gaze și canalizare...”

La sfârșitul săptămânii trecute, Laurențiu Micu, primarul din Săpata, a depus jurământul începând, astfel, al doilea său mandat în fruntea administrației locale. Din sală nu au lipsit noii consilieri, printre care și adversarii politici, care au reușit să adune un număr atât de mic de voturi, încât oamenii s-au mirat când i-au văzut apărând la Primărie.
Laurențiu Micu: ”A fost o campanie electorală murdară, mă bucur sincer că s-a terminat. O campanie cu înjurături, cu reclamații, cu amenințări. Oamenii nu vor însă înjurături, vor  asfalt, apă, gaze și canalizare. Lucrătorii din Primărie nu au nevoie de scandalagii, ei trebuie lăsați să își facă treaba în liniște, trebuie să se poată apleca asupra propriilor sarcini. Oamenii din Săpata au arătat pe cine vor și, mai ales, au arătat ce vor. Am promis, pentru următorul mandat, să introduc în comună gaze și canalizare, am promis să construiesc pod, să pun asfalt. Nu îmi voi pierde timpul certându-mă, pentru că oamenii din Săpata nu vor ceartă, vor utilități. Voi munci să îmi îndeplinesc promisiunile și, astfel, să le mulțumesc celor care mi-au acordat atâta încredere.”

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea