Gigantul Star Trading Impex - înfrânt din nou de firma cu un singur salariat a magnatului Marinescu

# Firma mică a lui Boby Marinescu, profit uriaș. Firma mare, profit mic.

Am scris, în urmă cu puțin timp, despre faptul că se petrec lucruri interesante în firmele patronate de Victor (Boby) Marinescu.  Am mai scris că, la nivelul anului financiar 2014, cele două sereleuri au avut rezultate absolut distorsionate, raportat la numărul de salariați și la cifra de afaceri. La firma mică, Drumarg Muntenia, un ochi aruncat pe situația financiară – dezvăluită de site-ul oficial al Ministerului Finanțelor – ne arată un profit uriaș, la o cifră de afaceri infimă.
În anul 2014, firma a înregistrat un profit net de 1.177.674 lei, o sumă astronomică (aproape 12 miliarde lei vechi!!!) dacă ne raportăm la faptul că are un singur salariat. Și mai incitant - chiar intrigant – este faptul că profitul respectiv este obținut dintr-o cifră de afaceri netă de 2.201.488 lei. Așadar,  jumătate din cifra de afaceri a firmei se transformă în profit!!! În același an, cu un număr mediu de 163 de salariați, S.C. Star Trading Impex S.R.L. reușea o cifră de afaceri cu totul impresionantă: 58.314.264 lei, adică peste 583 miliarde lei vechi. Bani, nu glumă, rulați de cunoscuta firmă de construcții. În partea de jos a situației însă, aproape neobservat, din cauza numărului mic de cifre, profitul: 256.119 lei.

Gigantul Star Trading Impex, din nou, înfrânt de firma cu un singur salariat a magnatului Marinescu

Ceea ce părea, însă, un accident, iată că se transformă în obișnuință. Tocmai ce s-au publicat rezultatele pentru 2015, și, surpriză sau nu, firma mică, cea cu un singur salariat, bate, din nou, gigantul Star Trading Impex.
Mai exact, Star Trading a ”reușit” un profit, anul trecut, de 256.119. Pentru acest profit au muncit, în medie, 163 de salariați, și s-a rulat o cifră de afaceri gigantică, de 58.314.264 lei (proiectul de reabilitare urbană ș.a.). Profit 0,43% din cifra de afaceri. Eh, se putea și mai bine... Dovada că se putea și mai bine? Drumarg Muntenia. Sereleul, cu un singur angajat, a făcut un profit de 393.611 lei, la o cifră de afaceri de numai 2.326.262 lei. Hai că se poate...

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea