Drum surpat la Drăghici

# La fața locului s-au deplasat Simona Brătulescu, vicepreș. CJ Argeș, Alina Nicolau, director RAJD, Tatiana Diaconu, director ABAAV și primarul din Mihăești, Gheorghe Matei

În anul  2014, o alunecare de teren  a distrus o parte din drumul județean care traversează comuna Mihăești, în zona satului Drăghici, din această cauză drumul fiind închis pe unul din cele două sensuri  de circulație.
Miercuri, 6 iulie a.c., vicepreședintele Consiliului Județean Argeș, Simona Brătulescu, împreună cu directorul Regiei Județene de Drumuri Argeș, Alina Nicolau, directorul A.B.A.A.V., Tatiana Diaconu, și primarul comunei Mihăești, Gheorghe Matei, s-au deplasat  în zonă pentru a stabili ce măsuri trebuie luate pentru a stopa alunecările de teren, dar și pentru a repara în cât mai scurt timp acest drum.
În urma întâlnirii s-a decis efectuarea, în cel mai scurt timp, a unei expertize tehnice, însoțită de studii geologice, pentru stabilirea soluției de proiectare în vederea realizării obiectivului DJ 738 Mihăiești – Drăghici.
“După efectuarea expertizei tehnice, urmează ca, împreună cu președintele Dan Manu, vicepreședintele Ion Mânzână și specialiștii Consiliului Județean Argeș, să găsim cea mai bună soluție pentru a rezolva, într-un timp cât mai scurt, această problemă ” a precizat vicepreședintele Consiliului Județean Argeș, Simona Brătulescu.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea