Turneul Comesad BCR Open, la cea de-a treia și a patra ediție

Complexul sportiv Tenis Club Comesad este unul dintre cele mai moderne cluburi de tenis din România. Dotat cu facilități ultramoderne, el asigură condițiile necesare pentru performanță. Clubul este dotat cu trei terenuri de tenis în aer liber pentru sezonul de vară și cu două terenuri acoperite pentru sezonul de iarnă.
Timp de două săptămâni, județul nostru devine capitala tenisului. Asta pentru că în perioada 16-23 iulie și 30-06 august, Clubul Sportiv Tenis Comesad Pitești organizează cea de-a trea și a patra  ediție a turneului Open Comesad BCR. Edițiile din acest an au ca partener principal și BCR-ul. Evenimentul este organizat sub egida Federației Internaționale de Tenis, a Ministerului Tineretului și Sportului și a Federației Române de Tenis, iar valoarea premiilor se ridică la 10.000 de dolari pentru fiecare ediție.
La a trea ediție din acest an a Turneului Comesad BCR Open s-au înscris sportivi din 11 țări - România,  Italia, Argentina, Ucraina, Franța,  Statele Unite ale Americii, Olanda, Polonia, Turcia,Ungaria și Israel.
,,După BRD Open și Cupa Davis la Cluj, capitala tenisului românesc este, pentru două săprămâni, orașul nostru, la Baza Sportivă de Tenis Comesad. Cu mândrie o spun, suntem singurul oraș din țară unde putem organiza două turnee ITF de tenis. Anul acesta am plăcuta plăcere și onoare de a avea sprijin și de la partenerul  nostru BCR, sprijin care sper să fie începutul unei colaborări pe termen lung“, a declarat Sorin Dumitru, președintele Clubului Tenis Comesad. L.S.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea