Sărbătorile Argeșului și Muscelului - ediția 2016

În perioada 10 - 15 august, în județul Argeș, are loc Festivalul Internațional de Folclor „CARPAŢI”  - Ediţia a XXXIII. În acest an la festival participă ansambluri folclorice din Bosnia - Herțegovina, Bulgaria, Chile, Columbia, Grecia, Italia, Olanda, Republica Moldova, Thailanda, Turcia și bineînțeles România. Pe tot parcursul celor cinci zile ansamblurile participante vor susține spectacole în orașele Pitești, Topoloveni, Mioveni, Câmpulung și Curtea de Argeș.
Tot în cadrul Sărbătorilor Argeșului și Muscelului, sărbătoarea aflată la a X-a ediție, în perioada 12 – 14 august va avea loc și Festivalului Fanfarelor, ediția a VII-a,  Spectacol de muzică de promenadă. Cu această ocazie, fanfarele participante vor susține spectacole în Piața Vasile Milea dar și în parcurile din municipiul Pitești.
Pe 13 august - DRACULA BIKE - Concurs de ciclism montan – ediţia a VIII-a, comuna Arefu. DRACULA BIKE este un concurs dedicat celor pasionați de mountain bike, județul Argeș având cea mai frumoasă zonă pentru practicarea acestui sport. Startul se dă din punctul Călugărița, dus – întors, cursa urmând a se desfășura pe o distanță de 19 km, cu o diferență de nivel cumulată de 390 de metri.
14 august - DRACULA FEST – ediţia a VI-a, comuna Arefu. Locul de desfășurare este Cetatea Poienari.
03 septembrie - MUZEUL VITICULTURII ŞI POMICULTURII GOLEŞTI - Ziua Fiilor şi a Cetăţenilor de Onoare ai Argeşului şi Muscelului.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea