Alina Nicolau pleacă, la 1 august, de la Regia Județeană de Drumuri Argeș

În ultimul timp s-a speculat mult pe seama demisiei depuse de directorul RAJD Argeș, Alina Nicolau, demisie înregistrată la CJ Argeș la începutul lunii iunie. Multe voci au afirmat, în spațiul public, că nu este altceva decât o demisie în alb, depusă pentru a lăsa posibilitatea deciziei în mâna noii echipe de conducere a Consiliului Județean, echipă formată din Dan Manu, Ion Mânzână și Simona Brătulescu.
Persoane bine informate însă ne-au asigurat că directoarea demisionară nici nu se gândește la o renunțare privind demisia înaintată, singurul motiv ce o mai aduce la muncă fiind legislația în vigoare, legislație ce prevede o perioadă de 60 de zile între depunerea documentului și încetarea efectivă a relațiilor de muncă, fiind vorba de o funcție de conducere.
Nimeni nu știe, deocamdată, care va fi următorul loc de muncă al Alinei Nicolau, însă cel mai probabil va fi tot în domeniul de activitate pe care îl cunoaște bine, toți drumarii mari din județ dorindu-și o persoană cu calificarea și experiența dobândite de (fosta) directoare a Regiei Județene de Drumuri.
A.S.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea