Nouă PNL-iști argeșeni și-au anunțat intenția de a candida la alegerile parlamentare. Până acum! Plus Bucureștiul, care vrea locuri...

Apropierea alegerilor parlamentare încing spiritele în partide. Fie că vorbim de PNL, fie că vorbim de PSD, PMP sau ALDE toate formațiunile politice mai importante trec acum prin momente tensionate.
Pregătirea listei cu candidații pentru alegerile parlamentare și mai important, ordinea candidaților, va da mari bătăi de cap oamenilor politici din județ.
Iată că deja la PNL au fost nouă persoane care și-au anunțat dorința de a candida la aceste alegeri. Sigur, așa ne-am obișnuit să vedem la PNL Argeș, când este vorba de ciolan toată lumea se înfige, dar la muncă foarte puțini vedem, dovadă stau și rezultatele foarte slabe de la alegerile trecute.
Dar să trecem la esența problemei și la problemele cu care se confruntă liberalii argeșeni. Deși au foarte puține locuri eligibile pe lista candidaturii la parlamentare, maxim 3 deputați și un senator, doritorii de funcții iată că nu au întârziat să apară, deși mulți dintre aceștia nu au niciun merit politic să râvnească la această funcție. Dacă la Senat, locul se știe foarte bine că este ocupat de actualul președinte al organizației județene, Ion Popa, lupta crâncenă se va da pe cele maxim trei locuri eligibile de la Camera Deputaților.
Cum un ghinion nu vine niciodată singur, iată că necazul s-a abătut rău peste doritorii liberali argeșeni de funcții în Parlamentul României.  Deși au doar vreo trei locuri eligibile la Camera Deputaților, ce să vezi - unul îl va ocupa Alina Gorghiu, copreședinta PNL, care va candida pe lista din Argeș. Și iată că mai rămân doar două locuri și pentru liberalii noștri argeșeni. Dar eu zic că sunt suficiente, pentru că, din cei opt care și-au anunțat intenția de a candida, după părerea mea, doar doi merită să meargă în Parlamentul României, oameni care au demonstrat până acum, dar asta este o altă discuție.
Dar să nu vă mai țin cu sufletul la gură, iată cu ce ofertă nominală ar putea veni organizația PNL Argeș în fața dumneavoastră la alegerile parlamentare din iarna aceasta: Virgil Baciu, Dorin Bărbuceanu, Adrian Miuțescu, Gheorghe Alexei, Dănuț Bica, Narcis Sofianu, Andrei Moșteanu și încă o doamnă din organizația de femei, Olimpia Doru sau altcineva. La aceste nume se mai adaugă Ion Popa, care va fi pentru postul de senator și Alina Gorghiu, care, din informațile mele, mai mult ca sigur ar veni să candideze în Argeș.
Dar vă las pe dumneavoastră să reflectați asupra acestei oferte nominale cu care PNL Argeș va veni în fața noastră la alegerile parlamentare.
Lucian Gherguș

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea