Copiii de la Palatul Copiilor Pitești au fost într-o tabără gratuită

În perioada  11 – 17 iulie 2016 copiii de la Palatul Copiilor Pitești de la Cercul de Jurnalism și de la Cercul de Pictură au participat la  Tabăra  Naţională de Creaţie Culorile Câmpiei, ediția a  VII  - a, ce s-a desfășurat în Centrul de Agrement Dunărica din Zimnicea, Județul Teleorman.
Tabăra Naţională de Creaţie Culorile Câmpiei  s-a adresat tinerilor interesați să-şi îmbogățească cunoștințele și să-şi  dezvolte  abilitățile si aptitudinile cultural-artistice. Au fost ateliere de pictură, împletituri din sfoară, quilling, origami, tablouri decorative.
De la Palatul Copiilor din Pitești au fost selectați 18 copii cu vârste între 10 și 16 ani, aceștia fiind însoțiți de doamna prof. Ramona LINTE. Tabăra a fost finanțată de Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Teleorman pentru cei ma talentați copii din țară.
Copiii de la Cercul de Jurnalism au realizat reportaje, articole, afișe și un jurnal al taberei. Toți copiii de la Palatul Copiilor din Pitești au participat la toate competițiile propuse de către organizatori și au primit numeroase premii. Ane-Marie Popescu a fost desemnată  Regina Carnavalului, dovedindu-se a  fi cea mai bună concurentă. 
Echipa DJST Teleorman condusă de doamna director Mariana MITRAN a făcut ca zilele să decurgă minunat, iar copiii să regrete întoarcerea acasă.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea