Biblioteca din vacanță

Vacanță de vară este o perioadă activă, la Biblioteca Județeană Argeș. Curiozitatea și nevoia de implicare ale celor mici pot fi astâmpărate prin integrarea într-una dintre formulele de socializare gândite anume pentru ei, care, până acum, au dat roade:
• atelierul de mărgelit (8-12 august), pentru copiii de 9 până la 12 ani;
• atelierul de quilling (16-19 august), pentru care, de obicei, optează cei de 10 până la 12 ani;
• clubul de făurit povești (22-26 august), extrem de atractiv pentru copiii de 9-12 ani;
• biblioclubul micilor iscusiți (29 august-2 septembrie), preferat de nedomoliții de 6 până la 9 ani.
Propunerile de petrecere a vacanței, într-o manieră distractiv-educativă, nu se opresc aici. Pentru secțiunea de vârstă 4-7 ani, se pot deschide, la cerere, ateliere creative și recreative, care să-i aducă împreună pe copii și pe părinții lor, și pot fi vizionate desene animate.
Atelierele de reciclare și de deprindere a regulilor de alimentație sănătoasă, clubul de limbă franceză, cu o durată de trei luni, cursul de cunoaștere a istoriei regilor și reginelor României, de descoperire a poveștilor neștiute despre Argeșul de altădată, cele de realizare corectă a unei bibliografii și de redactare onestă, evitând plagiatul, respectiv de accesare a informațiilor online oferite de Bibliotecă sunt, și ele, pe lista de priorități.
Înscrierile, în limita a 15 copii pentru fiecare curs sau atelier, se fac la adresa de e-mail Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
Denisa Popescu

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea