Curs de bune maniere la Biblioteca Județeană Argeș

Respect, considerație, sinceritate. Acestea sunt ingredientele principale ale „lipiciului” care ține unită familia, care ține aproape prietenii, dar și persoanele cu care vii zilnic în contact. Pornind de la întrebări de felul - „Cum trebuie să te comporți într-o situație nouă și diferită?”; „Cum trebuie să saluți?”; „Cum trebuie să te comporți acasă sau la școală?”; „Cum pregătești masa sau ce noi maniere tehno avem în mediul virtual?” - Biblioteca Județeană „Dinicu Golescu” Argeș a organizat, în perioada 1-5 august, în cadrul proiectului „Biblioteca de vacanță”, Cursul de Bune Maniere. Acesta s-a adresat copiilor cu vârste cuprinse între 7 și 11 ani și s-a desfășurat într-o atmosferă de

vacanță. Copiii și-au însușit și au pus în practică regulile de bune maniere, și-au dezvoltat imaginația și au învățat să capete încredere în ei, pentru a-și exprima liber trăirile și emoțiile.

Inițiativa Bibliotecii s-a bucurat de un real succes, acest lucru reieșind din feed-back-ul pozitiv primit din partea participanților, dar și a celor care au auzit de curs și sunt interesați de el. Biblioteca Județeană „Dinicu Golescu”  va relua acest curs și va dezvolta în continuare noi proiecte, noi cursuri, pentru a veni în întâmpinarea nevoilor comunității pe care o deservește.
Oana Antonescu, bibliotecar

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea