Domnule primar! Vrem sens giratoriu… în comuna învecinată!

Piteștiul este un oraș curat și destul de îngrijit. Administrația locală face eforturi destul de serioase în acest sens, și se vede. În București, spre exemplu, mormanele de gunoi stau aruncate la vedere, uneori chiar pe trotuare. Primăria Capitalei, proaspăt renovată, este aproape înconjurată de… gunoaie. Probabil că și la figurat, pentru că la propriu se vede cu ochiul liber…
Ei bine, chiar dacă în Pitești lucrurile stau ceva mai bine, iată că sesizările nu încetează să curgă pe platforma  interactivă ”domnuleprimar.ro” Oamenii sunt nemulțumiți de diverse aspecte ale vieții citadine și reclamă acest fapt. Uneori, nemulțumirea lor însă depășește granițele orașului, însă cetățenii, știind că aici pot găsi ceva mai multă înțelegere, se adresează totconducătorului urbei.
Iată o astfel de cerere a unui cetățean din Mărăcineni, care solicită, pe bună dreptate, găsirea unei soluții în zona blocurilor din comună, zonă cu un acces dificil atât pentru autoturisme, cât și pentru pietoni.

Sesizare pentru primăria Pitești, județul Argeș
Postată de: Bărcănescu Gheorghe
La data: 03 August 2016

Stimate domnule Primar Ionică, vă scriu în numele a cel putin 120 de persoane cu care am discutat și am convenit că  avem nevoie de un sens giratoriu pe Calea Câmpulung, oriunde se poate face, în jurul zonei blocurilor din Mărăcineni. Acesta ar rezolva toate situațiile nefericite în care ne aflăm noi cei care locuim pe străzile adiacente Căii Câmpulung și nu avem voie nici să facem la stânga și nici să tăiem banda dublă continuă. Vă rog să luați în considerare cererea noastră și să discutați cu Compania de Drumuri, Primăria Mărăcineni, Consililiul Județean și dacă este nevoie și cu Înaltpreasfințitul Calinic, numai să rezolvați această situație cât mai URGENT! Vă mulțumesc în numele locuitorilor din zonă.
Bărcănescu Gheorghe.

Manifestări cu hip-hop și multă „bălmăjeală” despre Dumnezeul ăluia în centru, lângă  McDonalds

Un alt cetățean, recent, reclamă primarului faptul că, lângă magazinul Trivale (care are la parter un Mc. Donalds), și-a găsit teren liber un liber cugetător, care propovăduiește credința în Dumnezeu, însă între două cântece. Lumea se uită la el ca la urs, mai ascultă, mai se ferește. Omul însă își face acolo, nestingherit, programul.

Sesizare pentru primăria Pitești, județul Argeș
Postată de: Cristian Tănase
La data: 09 August 2016

De ce permiteți manifestări cu hip-hop și multă „bălmăjeală” despre Dumnezeul ăluia (fiecare cu al lui) în centru, lângă  McDonalds? E o situație urâtă estetic și fonic. Pur și simplu te agasează cu pliante și cu muzica lor.

”Terenul de fotbal de lângă Școala 10 (Marin Preda), care a fost folosit pentru organizarea de șantier la lucrarea de regenerare urbană, nefolosit. Nu se poate reamanaja ca teren de sport?”

Alți locatari comasează, în sesizarea adresată Primăriei Pitești, dar și primarului acesteia, o întreagă zonă. Așa sună mailul de mai jos, unde sunt ”atacate” probleme de irigații, circulație pentru bicicliști dar și (re)amenajarea unui teren de fotbal, toate din zona Calea București-Ceair

Sesizare pentru primaria Pitești, județul Argeș
Postata de: Filip Marian
La data: 25 Iulie 2016

Bună ziua,
Am trei sesizări din zona Calea București - Ceair:
1. S-a făcut atâta tam-tam referitor de copacii tăiați în zonă. S-au replantat în toamnă/ primăvară. Din păcate nu i-a udat nimeni și acum peste 10% sunt uscați. În alți ani erau udați, se făceau șanțuri la rădăcină. La fel în Lunca Argeșului.
2. Pe Calea București cred că s-au facut piste de bicicletă. De ce zic „cred”? Pt că nu sunt semnalizate. Sunt biciliști care circulă în continuare pe carosabil, deși cred că locul lor nu e acolo. Ar trebui vopsite, marcate corespunzător.
3. Terenul de fotbal de lângă Școala 10 (Marin Preda), care a fost folosit pt organizarea de șantier la lucrarea de regenerare urbană, zace în contiunare nefolosit. Nu se poate reamanaja ca teren de sport, cu porți pe lungime și lățime?
Mulțumesc!

(L.G.)

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea