16-22 august - campanie de sterilizare GRATUITĂ pentru câinii din zona Topoloveni

# 1200 animale cu şi fără stăpân sterilizate gratuit în campaniile organizate de FNPA în Topoloveni.

În colaborare cu organizaţii internaţionale, FNPA a desfăşurat campanii de sterilizare în mai multe localităţi din ţară şi, cu precădere, în localităţi din Argeş. În Topoloveni este al cincilea an de când organizăm campanii de vară de sterilizare gratuită. Până în prezent doar în cadrul campaniilor derulate aici au fost sterilizate cca 1200 de animale.
În perioada 16-22 august (exceptie duminica) între orele 09:00 şi 19:00, se va desfăşura o nouă campanie de sterilizare GRATUITĂ a câinilor şi pisicilor cu şi fără stăpân din Topoloveni şi împrejurimi. Menţionăm că dintre animalele cu stăpân vom steriliza doar femelele (de rasă comună sau metise).
Campania este organizată de către FNPA şi „Tiere in Not e.V.” din Germania, în colaborare cu Primăria oraşului Topoloveni, iar sterilizările vor fi efectuate de medici veterinari argeşeni.
Orice animal fără stăpân care va ajunge în spaţiul amenajat pentru sterilizare şi care are probleme de sănătate va primi tratamentul corespunzător şi orice altă necesitate ce impune intervenţia chirurgicală va fi rezolvată. Şi animalele cu stăpân supuse operaţiei de sterilizare vor beneficia de orice alte intervenţii chirurgicale (tumori, hernii etc), costurile medicale fiind suportate în totalitate de organizatorii campaniei.
Apreciem în mod deosebit implicarea primarului oraşului Topoloveni, dl Gheorghiţă Boţârcă, ce încă din 2011  oferă un sprijin extrem de important şi constant în derularea campaniilor, susţinând sterilizarea ca metodă de reducere efectivă şi etică a populaţiei canine comunitare. Amintim că în conformitate cu legea, sterilizarea câinilor cu stăpân este OBLIGATORIE, amenda pentru nerespectarea acestei prevederi fiind de până la 10000 lei. Deci campaniile organizate de noi vin incontestabil şi în sprijinul personal al deţinătorilor ce nu au posibilitaţi financiare pentru a-şi steriliza animalele şi previn totodată abandonul puilor nedoriţi din proprietate pe domeniul public.
Invităm proprietarii de animale, câini şi pisici, femele, de rasă comună sau metis, cu vârsta de minimum 5 luni, să vină la Primăria Topoloveni - DEMISOL, unde sunt amenajate camere speciale de sterilizare şi recuperare post-operatorie. Invităm cetăţenii oraşului Topoloveni să aducă pentru sterilizare câini, pisici pe care le îngrijesc în faţa blocului, la serviciu sau oriunde în altă parte.
Pentru programări se poate suna la tel. 0744156133.
Carmen ARSENE
Preşedinte
Federaţia Naţională pentru Protecţia Animalelor - FNPA

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea