Fraudă uriașă, de 40 milioane de euro, la Leoni

Compania germană producătoare de sisteme de cablare Leoni a fost obiectul unei fraude care a costat furnizorul auto circa 40 de milioane de euro. Ca urmare a anunțului, acțiunile Leoni s-au depreciat cu 7,7%.
Leoni are 11.700 de angajați în fabricile din Arad, Bistrița și Pitești. Aceștia nu vor fi afectați de frauda înregistrată de companie.
Oficialii Leoni au anunţat că autorii fraudei descoperite pe 12 august au folosit documente şi identităţi false pentru a canaliza fondurile companiei către conturile proprii. Nu au fost afectate sistemele informatice şi nici securitatea datelor din serverele firmei.
„Măsura în care acest prejudiciu va afecta venitul net prognozat pentru acest an nu poate fi evaluată în prezent”, iar lichidităţile companiei „nu au fost afectate în mod negativ”, menţionează cei de la Leoni.
Aflată pe poziţia 68 în clasamentul celor mai puternici furnizori auto, compania Leoni este prezentă şi în România unde are trei uzine – la Arad, Bistriţa şi Piteşti.
Leoni are, în România, peste 11.700 de angajaţi la cele trei fabrici: Arad (a câştigat locul 1 pentru costuri și motivație în anul 2010 și locul 3 pentru costuri și motivație în anul 2013), Bistrița (care a devenit "Fabrica Anului" în 2010) și Pitești (care a devenit "Fabrica Anului" în 2009 și în 2013)

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea