Ziua comunei Săpata, o petrecere reușită

În fiecare an, pe 15 august, chiar de marea sărbătoare creştinească  a Sfintei Maria, locuitorii comunei Săpata îmbracă straie de sărbătoare pentru tradiționala serbare a zilei localității. Autoritățile, în frunte cu primarul Laurențiu Micu, au pregătit și anul acesta o sărbătoare completă, cu momente artistice deosebite, antren și voie bună.
Pe scenă, spre deliciul spectatorilor, au urcat Doina Bascovului dar și cunoscuți interpreți,  așa încât  terenul de sport din Bănăreşti s-a umplut de localnicii prinși în horă. De la târgul tradițional organizat de autorități nu au lipsit comercianții de jucării, obiecte de artizanat și nici terasele de alimentație publică. Mii de mititei au sfârâit pe grătarele încinse, iar berea a mai răcorit năduful iscat de soarele puternic.
La acest mare eveniment, în semn de solidaritate dar și de apreciere pentru realizările edilului șef, au ținut să fie prezenți Ion Mânzână, vicepreședinte CJ Argeș, președintele PSD Argeș senatorul Șerban Valeca,senatorul Constantin Tămagă, consilierii județeni Marian Clipici și Nicolae Velcea, primarul orașului Mioveni și numeroși primari din județ.
”Mă bucur foarte mult că a fost un eveniment reușit, mă bucur că oamenii s-au distrat, s-au simțit bine. Pentru că, în fond, acesta este scopul Zilei Comunei, să aducă un strop de bucurie oamenilor săi, pentru că o merită cu prisosință. Mulțumesc oaspeților de seamă care ne-au onorat cu prezența, mulțumesc colegilor din administrație care mi-au fost alături și, nu în ultimul rând, mulțumesc tuturor locuitorilor comunei, alături de care muncesc și eu, și alături de care, o zi pe an, merită să ne și bucurăm’’, a declarat Laurențiu Micu,  primarul comunei Săpata. L.S

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea