Primarul din Băbana își ceartă consătenii pe internet

# Observațiile și admonestările sunt tipărite și în revista cu apariție lunară a comunei

Suntem în secolul XXI, secol al vitezei, al internetului. Secol în care o spovedanie on-line nu mai este ceva ciudat, secol în care informația, dar și viteza cu care o transmiți contează foarte mult. Bebe Ivan, reales pentru a patra oară, cu o largă majoritate în fruntea comunei Băbana, nu se sfiește, pe internet, să își laude consătenii. Atunci când copiii din localitate obțin rezultate frumoase, atunci când un preot sau un învățător au inițiative lăudabile, edilul șef al comunei semnalează. La fel se întâmplă, însă, și cu cei care calcă pe lângă norme. Pe lângă cele legale și chiar pe lângă cele de bun simț. Imediat, în primarul de la Băbana se trezește justițiarul care nu se ferește să critice deschis. Vă prezentăm numai câteva exemple de ”beșteleală” administrate, în vara aceasta, de Bebe Ivan consătenilor săi.

O localnică a făcut focul într-un butoi lângă casa cumnatei… deși avea curtea și grădina cât  un teren de fotbal!

Atenție!  În ultima perioadă  am fost sunați de la Inspectoratul pentru  Situații de Urgență  Argeș, că primesc apeluri prin sistemul 112, deoarece multi cetățeni ard fânul cosit și mucegăit, încât arderea acestuia durează ore în șir și fumul emanat devine toxic pentru ceilalți vecini care sună la acest serviciu și vă reclamă!
Mulți vor să se răzbune pe vecini, cazul doamnei Stancu (cumnata lui Ghiță Stancu) din Valea lui Pâneață, care a aprins focul într-un butoi metalic aflat la 1 m de casa cumnatei sale, deși avea curtea și grădina cât  un teren de fotbal! M-au sunat pompierii, deși era sâmbătă  a trebuit să ne deplasăm la fața locului, sper că se vor  lua măsurile legale de către SVSU- Băbana. Alții se fac că NU au știut, dar public mereu acest anunț, poate că v-am și plictisit !

Nole din Metof a dus calul mort pe malul gârlei – focar de infecție

Un alt caz grav este constituit de gestul făcut de cetățeanul  Nole din Metof, care, după ce i-a murit calul, l-a adus la noi pe malul gârlei, unde a creat un focar de infecție!!   Va primi o amendă, sigur, de la medicul veterinar Radu. La pubelele de gunoi găsim saci ântregi cu iarbă cosită, reziduuri și nisip de la grătarul de fripturi, încât cei de la Salubritate refuză să mai ridice gunoiul!!

Probleme la încasarea impozitelor: ”5 familii nu au plătit niciun leu… și zilnic sunt sunat că au nevoie de bec, piatră, etc!”

Postare din Iunie 2016
Voi exemplifica pe zone câți nu au plătit impozitul și taxele locale până-n prezent :
1. Slătioarele   136 familii, valoarea restanțelor = 48.800 lei (o juma de miliard lei vechi)
2. Aleea Fundătura  Pisculungeni, cele 5 familii nu au plătit niciun leu, valoarea restanțelor = 2.888 lei și zilnic sunt sunat că au nevoie de bec, piatră, etc!
3. Piscul  Bădești, 44 familii, aproape toți, valoarea restanțelor = 10.504 lei!
4. Piscul  Comanei, 22 familii, valoarea restanțelor este de 5.778 lei!
5. Aleea Pisculungeni, 16 familii, valoarea acestor restanțe = 6.690 lei
6. Aleea  Brezan, toți nu au plătit taxele locale
Am menționat aceste zone, deoarece cei care nu și-au plătit impozitul și taxele locale sunt și cei care mă sună să reclame câte ceva, că-i nemulțumește ceva, fie zi, seară, noapte sau  chiar zi de sărbătoare!

Bebe Ivan: ”Sunt sunat, chiar amenințat cu reclamații la DNA, că sunt obligat să vin eu să le fac șanțurile!”

Iată o altă postare, tot din vara acestui an.
Vin cu rugămintea de a amenaja șanțurile în dreptul proprietăților pe care le dețineți, nu așteptați să vină primarul să vă facă șanțurile, vă spun din ceia ce pățesc, sunt sunat, chiar amenințat cu reclamații la DNA, că sunt obligat să vin eu să le fac șanțurile ! Mi s-a imputat că datorită asfaltului se produc inundatți!!
Eu daca vin, voi da și amenzi, în 12 ani am dat o singură amendă dar și aceia a fost anulată de instanța de judecată, deoarece aproape toți nu aveți fose septice și deversații dejectiile și apa de la mașina de spălat și WC-uri  în șanțuri, lăsați iarba să crească  în speranța că  nu se vede țeava de scurgere!
Săptămâna trecută  am fost la cununia prietenului meu Mădălin Duminică în Cotmenița și nu am putut rezista «parfumului» din zona respectivă, un cetățean, rău intenționat, a deversat toate materiile fecale  chiar în acel  moment în acest pârâu care traversează  minunatul  sat !
Beneficiarii ajutorului social, care nu au făcut zilele de muncă și nu au adus adeverințele legale, li s-a suspendat ajutorul social, este vară,  puteți găsi de muncă și în agricultură!

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea