Tentativă eșuată de puci la CJ Argeș

# Colegii din partid au încercat schimbarea lui Dan Manu din fotoliul de președinte

PSD Argeș, un partid mare și care cuprinde multe personalități, se bucură și de renumele unei stricte discipline interne. Venirea lui Dan Manu în fruntea Consiliului Județean Argeș a beneficiat de sufragiile aproape unanime ale mebrilor și colegilor de partid, acesta fiind nominalizat, ca unic candidat, cu mult timp înainte de alegerile locale. TOTAL FALS! Chiar înainte de numirea lui Dan Manu, s-au dus disperate și sângeroase lupte colegiale pentru schimbarea vârfului de lance în administrația județului.

Doi primari și câțiva oameni de afaceri, exponenții curentului (ratat) de schimbare

Tentativa de puci a fost destul de bine organizată, însă nu a reușit să adune atât de mulți – sau de puternici – adepți cât să poată să izbucnească pe față. S-a vorbit pe la porți, prin case, prin parcuri. Cert este faptul că doi primari s-au implicat până la fundul partidului în desemnarea unei alte persoane, în ultimul moment, care să fie promovată, în locul doctorului Dan Manu, la volanul Casei Albe. Celor doi le-au fost alături, cu disperare, câțiva oameni de afaceri strâns uniți în jurul venei contabile a Consiliului Județean Argeș, conectați, de ani buni, cu perfuzie și branulă, la visteria mai mult decât generoasă a instituției. Însă nu a fost să fie așa. Încercările lor de a lărgi cercul de adepți s-au lovit de refuzul, mai direct sau mai voalat, al marii majorități a decidenților din partid.
Așa că, la ora constituirii noului Consiliu Județean Argeș, doctorul Dan Manu a defilat singur, pe carul său de război, în uralele mulțimii.  Eșecul demersului, spun unii, s-a datorat, în oarecare măsură, și candidatului propus, un pesedist oarecum șters, însă exagerat de servil pentru unul din cei doi edili autori ai ”răscoalei”. Vom reveni.
A.S.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea