Primarul din Lunca Corbului a terminat asfaltarea unui drum de 7 kilometri

#  Nebunia fondurilor europene. Gheorghe Drăgan: La 12 noaptea am mers la Pitești să modific documentația...

Primarul comunei Lunca Corbului, Gheorghe Drăgan, se poate mândri, deja, că a început să își onoreze promisiunile făcute în campania electorală. Astfel, domnia sa a promis oamenilor că va asfalta, integral, drumul comunal care străbate trei sate, Lăngești, Silișteni și Bumbuieni. Acesta are o lungime de aproximativ 7 kilometri.
Gheorghe Drăgan: ”Într-adevăr, sunt foarte mulțumit de faptul că am reușit finalizarea acestui drum, însă a fost și meritul unui constructor serios. Pentru că licitația a fost câștigată de Comesad. Banii au fost prinși pe Ordonanța 28, lucrarea a fost finalizată, suntem în faza de realizare a documentației de recepție. Investiția a fost destul de mare, de aproape 70 miliarde de lei vechi.”

Gheorghe Drăgan: ”La 12 noaptea am mers la Pitești să modific documentația...”

Primarul comunei Lunca Corbului nu se oprește aici, nu se odihnește pentru că are, deja, alte proiecte pe care le susține.
Gheorghe Drăgan: ”Avem depuse și alte proiecte pentru asfaltări în comună, investițiile se ridică la circa 1 milion de euro, așteptăm răspunsul de la Târgoviște. Banii europeni, după cum vedeți, sunt esențiali, pentru că, altfel, din bugetul local nu vom avea niciodată posibilitatea de a ne dezvolta așa cum ne dorim.”
Edilul șef din Lunca Corbului își amintește de stress-ul provocat de depunerea dosarului, pentru că, așa cum se întâmplă deseori, autoritățile modifică, în ultimul minut, regulile jocului.
Gheorghe Drăgan: La ultima sesiune, doar patru proiecte din Argeș au fost declarate eligibile: Lunca Corbului, Moșoaia, Stolnici și Bârla. A fost nebunie. Sistemul blocat la lansare... Norocul nostru a fost și cu consultantul, pentru că, cu o seară înainte de depunere, au schimbat niște documente, cererea de finanțare etc. Mulți primari nu au fost pe fază, mulți consultanți nu au știut, etc. Eu, la 12 noaptea, am mers la Pitești să modific documentația, să o semnez, ca să o putem depune a doua zi dimineața...”
Primarul din Lunca Corbului speră să prindă și acești bani pentru localitatea sa, bani care ar reuși, după cum susține, să ridice mult nivelul de trai și civilizație al zonei. L.S.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea