Primarul din Stolnici, Sevastian Roșu Pupăză, a depus jurământul

# Sevastian Pupăză: ”Nu mai puteam rămâne așa, în situația aceasta, pentru capriciile unui consilier local...”

Moment festiv, la jumătatea săptămânii trecute, la Primăria Stolnici. Sevastian Pupăză Roșu, primar reales cu largă majoritate în comună, a depus jurământul pentru noul mandat. Miercurea trecută, în cadrul ședinței Consiliului Local Stolnici, primarul ales al comunei, Sevastian Roșu Pupăză a depus jurământul începând, astfel, al cincilea mandat în fruntea urbei sale.
Ședința a fost una destul de scurtă, pe ordinea de zi fiind numai trei puncte. Cu ocazia depunerii jurământului, primarul Pupăză a declarat: A venit momentul să depun jurământul. Vă mărturisesc faptul că am așteptat atât datorită acțiunilor deschise, în instanță, de către fostul meu contracandidat, actualmente consilier local din partea PNL. Domnul Găleteanu a formulat o acțiune în instanță, la Judecătoria Costești. Pe  data de 22 iunie, instanța competentă  a decis: ”Admite cererea formulată de petentul Pupăză Roşu Sevastian. Validează în funcţia de primar al comunei Stolnici, judeţul Argeş, pe domnul PUPĂZĂ ROŞU SEVASTIAN, domiciliat în com. Stolnici, jud. Argeş. Respinge contestaţia şi cererea de intervenţie principală în interes propriu formulată de către Găleteanu Marius-Emilian, ca inadmisibile. Respinge cererea de sesizare a Curtii Constitutionale cu exceptia de neconstitutionalitate, invocată de către Găleteanu Marius-Emilian ca inadmisibilă. Executorie, conform art. 534 alin. 1 C.pr.civ. Cu drept de apel, care se depune la Judecătoria Costeşti, în termen de 30 zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţa publică de azi, 22.06.2016”

Primarul din Stolnici: ”Am așteptat, am considerat că este mai mult o glumă. Domnul Găleteanu, însă, insist cu scrierile…”

Sevastian Roșu Pupăză a mai explicat faptul că, inițial, a considerat că acțiunea, la prima instanță, a consilierului Găleteanu este o glumă: ”Am considerat, inițial, că a fost o glumă, nu una foarte reușită. Instanța a judecat cererile domnului Găleteanu și le-a respins. Domnia sa însă insistă cu scrierile. Este o stare de fapt care nu face bine climatului din comună, motiv pentru care am depus, astăzi, jurământul.
Sevastian Roșu Pupăză: Să nu credeți faptul că, până acum, deoarece nu am depus jurământul, nu am muncit. Am promis stolnicenilor canalizare în comună, am promis extinderea rețelei de apă, teren de sport, drumuri și școli reabilitate, un centru medical. Sunt promisiuni care trebuiesc onorate în actualul mandat, și am de gând să muncesc pentru a îndeplini aceste promisiuni. Oamenii m-au votat tocmai pentru că îmi țin promisiunile, așa că am început munca încă de a  doua zi după alegeri.
La ședința în care s-a depus jurământul a participat și contestatarul, Marius Găleteanu, care, de data aceasta, nu a avut nimic de contestat. L.S.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea