,,Festivalul Omeniei” de la Bogați a reunit mii de oameni

#  Duminică, după amiază, centrul comunei Bogaţi a fost asaltat de mii de oameni veniţi să ia parte la sărbătoarea anului din zonă, la ziua comunei Bogați, desfășurată sub genericul ,,Festivalul Omeniei”

Cetățenii comunei Bogați au demonstrat, și anul acesta, că știu să petreacă și, totodată, conform genericului sărbătorii, sunt omenoși și primitori.  Ziua comunei Bogați, desfășurată sub genericul de ,,Festivalul Omeniei” a reunit,  duminică, 28.08.2016, mii de oameni veniți, din toate colțurile județului și nu numai, să ia parte la una din cele mai importante sărbători ale județului nostru. Mai marii judeţului, politicieni ai tuturor formaţiunilor politice, fii ai satului veniţi acasă şi locuitori ai comunei Bogaţi, cu toţii s-au adunat, duminică după amiază, în centrul comunei, pentru a participa la cea mai importantă sărbătoare de peste an a acestei minunate localităţi, şi anume, ,,Ziua Comunei Bogaţi”, organizată de primarul Ion Gîrleanu împreună cu viceprimarul şi membrii Consiliului Local. Încă de la intrarea în comună erai indus într-o atmosferă de sărbătoare datorită steagurilor care fluturau măreţe din stâlp în stâlp, vestind, astfel, sărbătoarea ce are loc în localitate.
Deschiderea oficială a sărbătorii a fost anunțată de principalul organizator, primarul Ion Gârleanu, care a ținut să le mulțumească locuitorilor comunei, care i-au fost alături ani la rândul într-un număr foarte mare.
Totodată, în această zi semnificativă, ca în fiecare an, primarul Ion Gârleanu a premiat și cuplurile care au împlinit 60 de ani de căsnicie neîntreruptă, pentru fidelitatea lor şi, totodată, pentru aportul adus bunei stări a comunei. Pe urmă, startul petrecerii a fost dat de Grupul Vocal al Şcolii Bogaţi care a susţinut un spectacol de muzică populară.   După acest moment, în care fiecare părinte, bunic sau rudă își urmărea odraslele cum evoluează pe scenă, au urmat recitaluri susținute de interpreți de marcă ai ansamblului folcloric „Doina Argeşului“. Pe seară au urcat pe scenă artiști precum Sandra N, Cristina Neacşu şi Valentin Grigorescu, care au încins atmosfera și au făcut ca petrecerea să se încheie târziu în noapte.  Petrecerea s-a încheiat cu un frumos foc de artificii.

”Păstrăm această sărbătoare a noastră, începută cu ani în urmă, care reprezintă în primul rând un bun prilej de întâlnire cu toţi locuitorii, dar şi un moment dedicat cinstirii tradiţiilor locale. Sunt fericit că şi anul acesta am reuşit să organizăm acest eveniment aşa cum ne-am dorit. Cu ocazia Zilei Comunei doresc să adresez un mesaj de felicitare tuturor celor care locuiesc în Bogaţi. La mulți ani cu sănătate și să ne întâlnim cât mai des la astfel de evenimente plăcute. Ziua comunei reprezintă, în primul rând, un prilej de întâlnire cu toţi locuitorii, iar, an de an, numărul celor care doresc să sărbătorească alături de noi este din ce în ce mai mare”, a declarat primarul comunei Bogaţi, Ion Gîrleanu. L.G.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea