Societatea Servicii Edilitare Mioveni, la ceas aniversar

S.C Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni SRL aniversează, luna acesta,  6 ani de activitate. În toată această perioadă scopul principal  al societăţii  a fost prestarea serviciilor pentru comunitate şi dezvoltarea continuă într-o piaţă concurenţială.
Astfel, s-au înregistrat transformări importante atât la nivelul societăţii, în ceea ce priveşte domeniul de activitate şi nivelul personalului, cât şi la nivelul oraşului din punct de vedere urbanistic şi utilitar.
Serviciile prestate se regăsesc în următoarele domenii de activitate: iluminat public şi ornamental, administrarea domeniului public (parcuri, spaţii verzi, mobilier stradal), sistematizarea circulaţiei, distribuţie apă, epurarea apelor uzate şi menajere, salubritate, ecarisaj, alimentaţie publică (Restaurant Club Mioveni), administrarea Bazinului de Înot, a Bazei de Agrement Bemo, a zonei de Picnic de la Făget, a Staţiei de Epurare şi a cimitirelor de pe raza oraşului.
Activitatea de deszăpezire la nivelul oraşului Mioveni este asigurată tot de către angajaţii societăţii.
Dezvoltarea oraşului Mioveni şi sprijinul autorităţilor locale au reprezentat cadrul propice pentru extinderea paletei de servicii prestate, crearea unor noi locuri de muncă, valorificarea şi modernizarea serviciilor de utilitate publică pentru a fi oferite la preţuri competitive.
Duminică 21 august a.c., în cadrul unei emisiuni TV, la Baza de Agrement Bemo, conducerea societăţii a marcat aniversarea celor 6 ani de activitate prin prezentarea  unui bilanţ cu cele mai importartante realizări, şi totodată, au fost prezentate publicului şi potenţialilor clienţi cele mai noi utilaje din dotare.
Potrivit directorului general, Nicolae Tudose, unul dintre cele mai importante proiecte în desfăşurare se va implementa la Staţia de Epurare a oraşului şi constă în dezvoltarea unui centru de transformare a biosolidelor în compost.
De asemenea, în primăvara anului viitor, societatea se va muta în sediul nou, care se construieşte în prezent, pe strada Carol Davila (CT 3).

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea