Biblioclubul micilor iscusiți la Biblioteca Județeană Argeș

În perioada 29 august – 2 septembrie, în cadrul Bibliotecii Județene Argeș, s-a desfășurat, cu toate pânzele sus, Biblioclubul micilor iscusiți. 30 de copii, cu vârste cuprinse  între 6-9 ani, au participat, zilnic, la acțiunile care au dat acestui atelier de dezvoltare a abilităților practice un plus de savoare și de valoare. Cultivarea abilităților practice ține de formarea corectă și coerentă a personalității copilului. El învaţă să-şi coordoneze mişcările, capătă pricepere şi îndemânare, deprinde tehnicile de operare cu diverse materiale şi instrumente,  își educă simţul estetic, se îmbogăţeşte afectiv, crește în respectul pentru muncă și regulile ei.
În prima parte a atelierului, copiii au citit și au ascultat povești, ghicitori  și glume, pentru ca, în partea a doua, să confecționeze, supravegheați, felurite obiecte sau imagini descoperite în povești.
Așa au apărut peștișori și elefanți din coli de hârtie colorată, din role de hârtie igienică - seturi de cescuțe de cafea, iar din agrafele de birou – brațări.
Gabriela Rădulescu

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea