Partidul România Unită racolează un senator de la Băsescu

# Iulian Cristache a plecat de la PMP și s-a înscris în PRU, unde este așteptat și Victor Ponta
Partidul România Unită nu slăbește turația nici după începerea sesiunii parlamentare. Diaconu îi mai dă o lovitură lui Traian Băsescu și îi fură un senator din propria curte. Senatorul Cristache Iulian a trecut de la PMP la PRU, devenind astfel senatorul cu numărul patru din echipa lui Bogdan Diaconu.
”Bine ai venit, Iulian! De astăzi Partidul România Unită mai are un parlamentar. Senatorul (de Argeș) Iulian Cristache a ales să iasă din PMP și s-a înscris în PRU. De astăzi suntem mai puternici, iar mâine vom fi și mai puternici ... îl așteptăm pe VP!”,  a anunțat Bogdan Diaconu.
Iulian Cristache a avut un traseu politic destul de sinuos, fiind ales, în 2012, parlamentar al PP-DD. Ulterior, a demisionat din partid, devenind independent. S-a înscris apoi în UNPR. Recent, formațiunea politică a fuzionat cu PMP, Cristache devenind, cu sau fără voia sa, membru al acestei formațiuni. Acum a trecut la PRU. Așadar, patru partide într-un singur ciclu parlamentar, ceea ce reprezintă o activitate parlamentară demnă de luat în seamă…

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea