PNL Argeș - Iani Popa și Dănuț Bica își oferă singuri, pentru slabele rezultate la locale, câte un post de parlamentar

# Trei agreați ai PSD-ului – primii PNL-iști la Camera Deputaților

Conferință de presă plină de nimic săptămâna trecută, la sediul PNL Argeș. Anunțată ca fiind susținută doar de Dănuț Bica, prima surpriză a fost constituită de apariția lui Marius Postelnicescu alături de colegul său. Și cam asta a fost tot, surprizele s-au terminat. Nu și stupizele, care au ținut toocmai, hăt, până la sfârșitul întrevederii.
Dãnuţ Bica, proaspăt (dar cât de vechi!) preşedinte al PNL Piteşti, a fãcut o serie de precizãri cu privire la criteriile de evaluare care stau la baza nominalizãrii candidaţilor la alegerile parlamentare.

Criterii tembele pentru o listă la parlamentare  fabricată anterior

Dănuț Bica:  “Criteriile pentru parlamentare au fost votate în unanimitate şi chiar lăudate de toți. Toți candidații și-au fãcut autoevaluare. A ieșit ce a ieșit. Probabil sunt colegi nemultumiți, sunt colegii care probabil preferã sã bage șopârle în presã. Aceastã acțiune este acțiune internã de partid, este acțiune preliminarã, președinții partidului vor aproba listele finale.”, a declarat Bica.
Să vedeți, însă, criterii!!! Primul, cu pondere zdrobitoare, este cel al aparițiilor în media. Păi, cine să apară mai mult în media decât co-președinții Popa și Bica? Pe banii întregului partid, aceștia au bifat, cuminți, sute de apariții, ca să dea bine la criteriu! Penibil, pentru că nu au spus nimic nimănui în aceste apariții. Primul criteriu, într-un partid serios, ar fi trebuit să fie rezultatul obținut la alegerile locale, dar și truda depusă pentru aceste alegeri. Ei bine, la un așa criteriu, cei doi co-președinți de atunci erau sortiți uitării de partid, pentru că rezultatul a fost unul penibil. S-au câștigat trei comune cu câte 2000 de locuitori și s-au pierdut municipiile Câmpulung și Curtea de Argeș, plus orașul Ștefănești.
IANI POPA ȘI DĂNUȚ BICA ÎȘI OFERĂ SINGURI, PENTRU SLABELE REZULTATE LA ALEGERILE LOCALE, CÂTE UN POST DE PARLAMENTAR!

Dănuț Bica mai și muncește!

Oftând din toți rărunchii, Dănuț Bica a anunțat, săptămâna trecută, că a acceptat președinția temporară a organizației PNL Pitești, deoarece nimeni nu a dorit să acceadă aici, din partid. Astfel, cu pieptul dezgolit, Bica își arată puterea de sacrificiu, mai ales că sacrificul va fi de scurtă durată, până la parlamentare. Patru prim-vicepreședinți vor asista faptele de vitejie de partid ale lui Bica. Doi dintre aceștia sunt foștii președinți ai filialei Pitești, Narcis Sofianu și Radu Perianu. Adică două persoane tinere, cu putere de muncă, cu studii juridice și cu colți adevărați, fără surdină pusă și fără să se afle, precum șeful lor, pe ștatul de plată al PSD-ului. Cei doi au vrut și ei la parlamentare, însă nu au avut loc de șeful Bica. Ei bine, deja ne imaginăm ce conlucrare va exista în organizația Pitești, cea mai mare a județului!...

Trei agreați ai PSD-ului – primii PNL-iști la Camera Deputaților

Trei, Doamne, și ... niciunul PNL-ist pur. Dănuț Bica, Florin Gardin (domnul cu editura mică în opoziție și mare când e inspector școlar general, dar și cu unghia de la degetul mic care e mare tot timpul, da, acela!) și Marius Postelnicescu au luat loc, în această ordine, pe prima listă compusă în laboratoarele PNL pentru Camera Deputaților. Toți trei, prieteni și votanți de serviciu, fără să pună prea multe întrebări, prin consiliile locale și județene conduse de șefii din PSD. Chiar așa, fraților, chiar așa a ajuns peneleul din Argeș?
În timp ce Bica și Postelnicescu povesteau ce îngrijorați sunt ei de numărul accidentelor de circulație și de iluminatul public deficitar din județ, pe scurt – despre nimicul pe care îl fac, în general - PSD-iștii argeșeni din Parlament, mai liberali cu mult decât cei doi, au inițiat propunerea ca Ministerul Culturii, alături de CJ, să cofinanțeze achiziționarea Vilei Florica. Dănuț și Marius și Florin/se mai gândesc, încă, puțin...
PNL ARGEȘ ARATĂ, ÎN  MOMENTUL DE FAȚĂ, CA O FIRMĂ ÎN FALIMENT! ADMINISTRATORII ACESTEIA, BICA ȘI POPA, VOR SĂ SE ANGAJEZE LA STAT, PE SALARII GRASE. RESTUL SALARIAȚILOR SE POT DUCE DRACU, SĂ SE DESCURCE, DIN DECEMBRIE, ȘI SINGURI... S.V.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea