Primăria Pitești nu a avut stand la Sărbătorile Argeșului și Muscelului

# Cornel Ionică: ”Da. Nu am avut. Nu suntem producători...”
Sărbătorile Argeșului și Muscelului de anul acesta au fost un real succes. Vremea a ținut cu organizatorii, evenimentele s-au succedat în mod fericit, delegațiile venite din țară și din afară au rămas plăcut impresionate de Pitești și de orașele partenere ale Sărbătorilor.
Ultimul eveniment, premierea, organizat în curtea Muzeului Golești, a beneficiat și de o inițiativă a președintelul Dan Manu, cea privind organizarea unor standuri ale zonelor județului unde să fie expuse produse tradiționale.
Într-adevăr, Piteștiul nu a ocupat un asemenea stand. Cornel Ionică, primarul municipiului, a declarat: ”Într-adevăr, nu am avut ce expune la acest stand. Noi nu suntem producători...”. Zona a fost ocupată, se pare, de trei comune limitrofe, Băbana, Bascov și Albota, cei trei primari ai acestor localități jupuind afișul cu Pitești pentru a-și promova propriile ”ogrăzi”. Imediat, s-a pus întrebarea: cine a jupuit, efectiv, afișul? Bebe Ivan, Gheorghe Stancu sau Ion Dumitru?
Până la închiderea ediției, niciunul din cei trei nu a vrut să recunoască. Așa încât vom pune actul de reamenajare pe seama Ducelui de Albota, cel mai înalt dintre protagoniști.
L.S.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea