Loalnicii din Găvana reclamă gălăgia nunților de la Restaurantul Brădet

# Localnic: ”Este nesimţire din partea clienţilor, care dau dovadă de o lipsă de educaţie, să sfideze cu gălăgia pe cei din jur. ”

Restaurantul Brădet, din Găvana, este unul din puținele localuri din interiorul orașului care mai organizează nunți. Motivul este unul foarte simplu: la o nuntă vin mulți, se consumă alcool mult și, automat, se face multă gălăgie. Nunțile fiind organizate seara și noaptea, automat, după miezul nopții, în zona unui asemenea local poți să auzi, la un volum dat tare, muzică și discuții… cu bulină. Cam așa ceva a tot înregistrat și un cetățean care, din nefericire, locuiește în imediata apropiere a restaurantului. Acesta s-a plâns Primăriei Pitești, în urmă cu numai câteva zile, acuzând gălăgia generată de organizarea unor astfel de evenimente nocturne. Răspunsul primarului a fost prompt: să cheme, exact atunci când sunetul este deranjant, Poliția Locală.

Sesizare pentru primăria Piteşti, judeţul Argeş
03 Septembrie 2016
Tip: Reclamaţie
Bună ziua. Vă sesizez cu privire la restaurantul Brădet de pe strada Paltinului din Găvana 2. Foarte des în ultima vreme au loc nunţi şi alte petreceri. Clienţii ies afară şi fac foarte multă gălăgie, neţinând seama de locatarii din zonă. Nu mi se pare normal ca un asemenea gen de restaurant să fie într-o zonă locuită.
Dacă va continua gălăgia voi sesiza şi alte instituţii ce au competenţe în acest caz. Nu ne interesează pe noi locatarii ce patron este acolo sau ce partid simpatizează. Este nesimţire din partea lui şi a clienţilor, care dau dovadă de o lipsa de educaţie, să sfideze cu gălăgia pe cei din jur.
Iar dacă deja a fost avertizat sau sancţionat, este şi mai grav, dovedind că nu-i pasă de atenţionare sau o simplă amendă. Luaţi măsuri urgenţe în acest caz!

Răspunsul primarului
15 Septembrie 2016
În urma verificărilor efectuate la unitatea menţionată s-a constatat că acesta deţine autorizaţie de funcţionare emisă de Primăria Mun. Piteşti, precum şi măsurători pentru determinarea nivelului de zgomot. Unitatea a fost atenţionată să respecte liniştea şi ordinea publică, precum şi orarul de funcţionare prevăzut în autorizaţie.
În ceea ce priveşte neplăcerile create de comportamentul eventualilor clienţi în afara localului, rugăm reclamantul să apeleze la dispeceratul Poliţiei Locale, la numărul de telefon 0248/210230, pentru o intervenţie operativă la faţă locului.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea