Ateliere de vacanță în bibliotecile din județ

# Mușătești, atelierul ”Ce poți face cu două mâini dibace? # Merișani, atelierul ”Ce mai meșterim astăzi?” # Săpata - cea de-a VII-a ediție a atelierului de pictură pe sticlă - ”Icoana din sufletul copilului”

Vacanța de vară a fost una activă și pentru bibliotecile din județ – de la Mușătești, Merișani și Săpata - care i-au antrenat pe cei mici în jocurile imaginației.
La Mușătești, atelierul ”Ce poți face cu două mâini dibace?” a adunat, în perioada 11 iulie – 5 august, 15 copii care au realizat tablouri, rame, păpuși și figurine din plastic, sticlă și cartoane.
S-a întâmplat ceva asemănător la Merișani, unde, în intervalul 1 – 5 august, 20 de învățăcei au confecționat semne de carte și felicitări, au decupat și au colorat figurine reprezentând animale, în cadrul atelierului ”Ce mai meșterim astăzi?”
Biblioteca de la Săpata a desfășurat timp de o săptămână, între 25 iulie și 4 august, cea de-a VII-a ediție a atelierului de pictură pe sticlă - ”Icoana din sufletul copilului”, la care au participat copii și elevi de la 4 la 18 ani.
Denisa Popescu

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea