Yves Caracatzanis a venit la întâlnirea cu Dan Manu într-un Renault Initiale, mașină nelansată în România

# Directorul general Renault a rupt gura târgului # Cererile francezilor, aceleași: Autostrada Pitești-Sibiu și pod peste Argeș

Săptămâna trecută, la Consiliul Județean Argeș, președintele Dan Manu și subprefectul Emilian Dragnea s-au întâlnit cu președintele-director general Dacia și director general al Grup Renault România, Yves Caracatzanis și secretarul general Dacia Renault, Gabriel Sicoe. Întâlnirea, care s-a desfășurat pe parcursul mai multor ore, a cuprins și vizitarea mai multor obiective din județul Argeș.  Astfel, au a fost vizitate și au avut loc discuții la Primăria Pitești, Muzeul Județean (Planetariu), Muzeul Golești și Vila Florica.
Yves Caracatzanis și Gabriel Sicoe au lăsat cu gura căscată ceva trecători, coborând, în fața C.J. Argeș, dintr-un Renault Initiale, o combinație de SUV și monovolum, clasă premium, automobile încă nelansat în România.
Direct interesate de o bună colaborare, administrația județeană și conducerea Dacia Renault, au stabilit ca astfel de întâlniri să aibă loc periodic acest lucru fiind important pentru dezvoltarea economică și socială a județului Argeș.
În urma discuțiilor purtate cu președintele Consiliului Județean Argeș, Dan Manu, conducerea Uzinei Dacia Renault și-a exprimat dorința de a încheia parteneriate cu cele două Universități din Pitești, în special cu facultățile de inginerie, parteneriate care să aibă drept rezultat furnizarea către Dacia a unor tineri absolveți adaptați nevoilor uzinei. Prima întâlnire între conducerile celor două universități și cea a Uzinei Dacia va avea loc în cadrul Comitetului de Excelență, comitet înființat la inițiativa președintelui Dan Manu.
CEO-ul Renault România a mai solicitat conducerii Consiliului Județean Argeș să sprijine în continuare proiectul construirii autostrăzii Pitești – Sibiu, un proiect de importanță majoră atât pentru uzina de la Mioveni cât și pentru județul Argeș.
Președintele Dan Manu a propus conducerii uzinei de la Mioveni o dezvoltare a relațiilor și în domeniul sănătății, în special prin crearea unor centre puternice care să aibă posibilitatea de a interveni în regim de urgență, și de care ar putea beneficia angajații Uzinei Dacia și cetățenii județului Argeș.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea