Lucrări de anvergură la Bârla

# 7 kilometri de conductă cu apă pentru alimentarea satului Bădești
În comuna Bârla se muncește, noua administrație vrea să demonstreze că încrederea acordată de cetățeni  nu a fost în zadar. Săptămâna trecută a fost semnat contractul de lucrări pentru alimentarea cu apă a satului Bădești. Firma declarată câștigătoare a licitației este Zeus S.A., valoarea lucrărilor ridicându-se la 7 miliarde de lei vechi plus TVA.
Gheoghe Voicu, primarul localității: ”Săptămâna trecută am semnat acest contract, este adevărat. E  vorba de o lucrare complexă, o aducțiune lungă de aproximatv 7 kilometri. De acest proiect vor beneficia circa 400 de locuitori. Am inclus, în cadrul lucrărilor, și ramificările individuale, din conducta principală, pentru oameni, până la limita de proprietate. Astfel, sătenii se vor putea branșa mai ușor și cu costuri mai reduse.”
Așa cum a mai declarat, noul primar al localității, singurul liberal de pe valea Cotmenei, intenționează să termine proiectele începute. Însă, în același timp,  planifică  să promoveze  și alte proiecte, cum ar fi reabilitarea Căminului Cultural din satul Mozăceni-Vale, pe sub-măsura 7.6, extinderea rețelei de apă și canal pe s.m.7.2 și continuarea asfaltării pe Ordonanța 28, modernizarea iluminatului public cu fonduri U.E. prin G.A.L. Ținutul Verde, montarea  unui sistem de supraveghere în comună.
L.S.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea