Întrunire de marcă, a membrilor polițiilor locale din țară, la Pitești

Federația Națională a Polițiștilor Locali din România a organizat întâlnirea Polițiilor Locale, la nivel național, la Pitești,  în perioada 30.09 - 01. 10.2016.
Temele propuse pentru discuție au fost:
# Reorganizarea  Federației Naționale a Polițiștilor Locali din România;
# Modificarea Statutului Federației Naționale a Polițiștilor Locali din România;
# Schimb de idei, experiențe dobândite pe parcursul activității;
# Importanța menținerii contactului între reprezentanții Polițiilor Locale din România;
# Importanța afilieri la Federația Națională a Polițistilor Locali din România.
Participarea Polițiilor Locale din România, va conduce la aplicarea unitară a prevederilor legislative și dezvoltarea unei instituții moderne, în folosul comunității.
Aurel Dobrinoiu, președintele Federației Naționale a Polițiștilor Locali din România: ”Suntem, astăzi, în orașul Pitești, unde am convocat Adunarea Generală a Federației Naționale a Polițiștilor Locali din România. Ședința are un caracter special, întrucât, pentru prima dată, participă și 50 de structuri de Poliție Locală care nu sunt afiliate acestei Federații. Vom discuta, aici, aspecte ce privesc proiectele de legi ce urmează a fi promovate, proiecte ce privesc, în mod direct, polițiștii locali, cooperarea cu Federațiile sindicale, studiem posibilitatea afilierii la Federația noastră a tuturor structurilor de poliție locală din țară. Dorim adoptat, în Parlamentul României, statutul polițistului local, unul asemănător al unui polițist din Poliția națională.”
Nae Nicuț, președintele Sindicatului Național al Poliției Locale: ”Avem o ședință foarte importantă astăzi, sperăm că vom obține, după discuțiile purtate, un consens pentru adoptarea unui statut solid al polițistului local.”
Importanța acordată evenimentului a fost consolidată, prin participarea la lucrări, a primarului Municipiului Pitești, Cornel Ionică, dar și a comandantului IPJ, chestorul Ionel Ispir.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea