Primarul Piteștiului, model de comunicare pe Facebook

# Cornel Ionică: ”Dorim să reabilităm total strada Depozitelor, dar cu bani europeni” # Cornel Ionică: ”De o parte şi de alta, de la cartierul Trivale spre Grădina Zoologică, se fac trotuare şi piste de biciclete”

Noul primar al Municipiului este, iată, un comunicator înrăit. Încă de la preluarea funcției, deși mandatul câștigat pentru următorii patru ani i-ar fi permis o oarecare larghețe, Cornel Ionică a ținut să informeze, pas cu pas, oamenii. Iar facebook-ul a devenit, de la un timp, cea mai rapidă formă spre a putea îndeplini acest deziderat. Așa că, iată, Ionică este… postac. Foarte bine. Mai jos, ultimul raport adresat locuitorilor Capitalei de județ.

Cornel Ionică:
”Stimaţi piteşteni,
Pe domeniul public din Piteşti sunt, în prezent, în derulare mai multe investiţii. Astăzi (vineri, n.r.) vremea a fost deosebit de plăcută, aşa încât, împreună cu specialişti din Primărie şi din alte instituţii subordonate, am fost pe câteva şantiere pentru a vedea cum decurg lucrările. De asemenea, am avut de dimineaţă o şedinţă în care am cerut constructorilor să profite la maximum de zilele cu vreme frumoasă, deoarece în curând vine iarna şi nu se va mai putea lucra.
Primele opriri au fost pe strada Depozitelor şi pe strada Victoriei. Dorim să reabilităm total strada Depozitelor, dar cu bani europeni, iar pe strada Victoriei deja se lucrează la parcări de o parte şi de alta, în zona Inspectoratului Judeţean de Poliţie.
Pe strada Exerciţiu lucrările sunt de asemenea avansate. Vor rezulta câte două benzi pe sens, parcări în spic şi o pistă pentru biciclete. Lucrările pe strada Exerciţiu vor fi gata în trimestrul II al anului 2017.
Cât de curând se termină şi lucrările de introducere a canalizării şi apei în zona Tarlaua 22 (Craiovei) şi căutăm soluţii pentru asfaltare (în primăvara anului viitor).
A fost lărgită şi strada Zimbrului, lucrăm la modernizarea locurilor de joacă pentru copii şi avem în plan şi amenajarea unui nou parc, în Făget.
În fine, se lucrează şi în pădurea Trivale, zona Cornul Vânătorului. De o parte şi de alta, de la cartierul Trivale spre Grădina Zoologică, se fac trotuare şi piste de biciclete.”


A.S.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea