Gabriel Moiceanu, Adi Servsal: ”Din păcate, am găsit gunoi. Din fericire, am găsit mai puțin”

Prezent la ultima conferință de presă a Consiliului Județean Argeș, managerul Adi Servsal, Gabriel Moiceanu, a avut numai cuvinte de laudă pentru participanții activi la acțiunea de ecologizare desfășurată în week-end-ul trecut, acțiune intitulată ”Let`s do it, Romania”. Oficialul a remarcat faptul că, raportat la anii trecuți, cantitatea de gunoi găsită, în aceeași zonă, a fost ceva mai mică. Dar a fost...
Gabriel Moiceanu: ”Am desfășurat acțiunea, ca în fiecare an, în zona Vidraru. Din păcate, am găsit gunoi; din fericire, am găsit mai puțin. Suntem, în continuare, foarte preocupați de responsabilizarea cetățenilor, aceștia își fac rău singuri, dar ne fac și nouă, celorlalți, rău, aruncând deșeurile pe unde apucă.”
Gabriel Moiceanu, a anunţat organizarea unui nou eveniment de responsabilizare ecologică în Piteşti. Iniţiativa poartă numele de „Marşul iresponsabilităţii“ şi este programată să aibă loc pe data de 9 octombrie a.c, începând cu ora 15.00. Este gândită ca un marș prin cartierele orașului, cu plecare din fața Primăriei Pitești și un traseu care să includă un cartier-două, cel mai probabil Popa Șapcă, zona Ramada și Calea București, eventual Expo Parc.
Gabriel Moiceanu: ”Nu știu, în momentul de față, cum se va numi, exact, această inițiativă. Poate că «Marșul nesimțirii» era mai potrivit, însă pare prea dur. Vrem să intrăm printre blocuri, să ne vadă oamenii. Vor fi pancarte făcute de către voluntari şi mesaje vizavi de responsabilitatea civică. Cei interesaţi vor putea consulta detaliile itinerariului pe site-ul A.D.I. Servsal, unde va fi publicat în timp util un colaj cu toate informaţiile despre această iniţiativă.” L.S.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea