Înțelegere de Cooperare între orașul Mioveni și localitatea Măgdăcești din Republica Moldova

Săptămâna trecută a avut loc ședința comună a Consiliului Local Mioveni și a Consiliului Local Măgdăcești, din Republica Moldova.
În cadrul acestei ședințe a fost ratificată Înțelegerea de Cooperare între orașul Mioveni și localitatea Măgdăcești, Raionul Criuleni, din Republica Moldova și aprobată constituirea unei comisii comune formată din consilieri locali din cele două localități, în vederea elaborării Planului de Acțiuni pe domenii, pentru perioada 2016-2020.
Totodată, în semn de prietenie față de frații noștri din Moldova, Consiliul Local Mioveni a aprobat darea spre utilizare Consiliului Local Măgdăcești, a unei autospeciale IVECO destinată colectării deșeurilor. Pe lângă consilierii celor două localități au participat și deputatul Simona Bucura Oprescu, vicepreședintele Consiliului Județean Argeș, Simona Brătulescu, angajaţi ai instituţiei, precum și reprezentanți ai serviciilor și instituțiilor subordonate Primăriei Mioveni.
Acest eveniment are loc în contextul în care între Mioveni și Măgdăcești există încheiat un acord de înfrățire, care prevede derularea de proiecte comune în administraţie, educație, cultură şi sport.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea